تابستون مدیر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2683 عنوان دعوا | مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 57 پست من سه سال عقدم هرروز دعوا دعوا دعوا خسته شدم چیکار کنم... 1396/10/15 | 00:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساریییتا عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 2474 تایپکش کجاست هررررر کی خیانت میکنه شوهرش میگن تو خوبی کن خوشگل کن سک.سی باش شوهرت بیاد سمتت.هرکی کتک میخوره میگن غذای خوب بپز بوس کن خوشگل کن لباس بشور بمیر که نزنتت 😐خیلی خوبن کلا کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15053 بعد ۳ سال ینی نه؟ دیگه وقتی به خاطر فوت پدر شوهرش اینقدر حرمت نگه می دارن (سه سال) . احتمالا بخاطر بقیه مسایل هم همینطورن.من خودم یک سال و نیم عقد بودم. ولی سنگرو حفظ کردم حسابیییییییی!!!! :)) به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
melancholia عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 216 محتوا اصلی بحث ها چیهمردا دلشون میخاد یه چی میگن زنشون بهشون بگه چشم اصن متوجه خواسته های زنشون نمیشن معمولا براشون مطرح نیست
ساریییتا عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 2474 مشکل اینکه دوسش دارم.اما از رفتاراش خستم خوب بهترین راه مشاوره دیگه.چند جلسه برید اصلا رفتار جفتتون عوض میشه کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
ساریییتا عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 2474 دیگه وقتی به خاطر فوت پدر شوهرش اینقدر حرمت نگه می دارن (سه سال) . احتمالا بخاطر بقیه مسایل هم همینط ... چه خوبین شما من تا عقدمم صبر نکردم 😂😂😂😂 البته من دلیل داشتم ولی کلا خیلی نجابت به خرج دادین کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
تابستون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2683 خوب بهترین راه مشاوره دیگه.چند جلسه برید اصلا رفتار جفتتون عوض میشه 😣😣
melancholia عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 216 عزیزم یه چی جالب میدونستی ۹۵درصد رابطه ها بعد ازدواج نیاز به ترمیم دارناگر میتونین برین روانشناس البته خیلی تحقیق کن پیش کسی نرین که کارش درست نباشه بدترش کنه
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15053 چه خوبین شما من تا عقدمم صبر نکردم 😂😂😂😂 البته من دلیل داشتم ولی کلا خیلی نجابت به خرج دادین ای جان. نمیدونستم بارداری. مبارکه. به سلامتی.:))ما هممون نجیبیم عزیزم. :) به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ساریییتا عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 2474 ای جان. نمیدونستم بارداری. مبارکه. به سلامتی. :)) ما هممون نجیبیم عزیزم. :) مرسییی بابت تبریکت 😍😍😍😍😍😍 کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
00sarra00 عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 1188 والا سر شب میخوابه نصفه شب پامیشه رو ما راه میره 😐 وووووووووووووووی😍😍😍😍😘رفتم به مامانم می گم من میمون می خوام برام می گیری میگه من میمون تو چهرش نگاه کنی حالت بد میشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
ساریییتا عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 2474 وووووووووووووووی😍😍😍😍😘 رفتم به مامانم می گم من میمون می خوام برام می گیری میگه من میمون ت ... اتفاقا دلت ضعف میره 😍 فمنیستم که هستی 😍😍😍😍😍😍 کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
00sarra00 عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 1188 اتفاقا دلت ضعف میره 😍 فمنیستم که هستی 😍😍😍😍😍😍 ووووووی اره میگم شیرین کاری میکنه دلت میره براش 😙😙خودم اخر سر یه کوشولوشو میگیرمممم😍😍همه مون باید فمنیست باشیمممم😉😘😘😘😘