2777
2789
همیشه باهم هستیم 

عزیزم دعواهاتون سر چیه آخه؟

برید پیش مشاور ۲تاییتون ممکنه سر زندگی بدتر شه همینجوری بری سر زندگی. اگه جدی نیست اخلاقای بدی مثل دست بزن،الکل و مواد،بددهنی،بچه ننه ای نداره که راحت حل میشه،اونا هم راه حل دارن اگه باشن تازه

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من میمیرم تا فردا 😭 الان اومده خونه؟؟  یه ماچه گنده کن ازش😙

نه خوابیده همونجا نمیخواست بیاد پدر شوهرمو از من بیشتر دوس داره! بره اومدنش با خداست

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
تازه عضو شدی به زودی میفهمی 

بابا عقده. راه دوم به دردش نمیخوره. حالا خیلی بخوایم بهش تخفیف بدیم رژ قرمزه. :))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
بددهنی رو فقط داره.بقیه نه

بازم با کنترل خشم حل میشه اگه دوسش داری.اگه حس نداری که هیچی فردا برید محضر! ولی اگه دوسش دارید برید مشاور هم نقصای شما بهتر میشه هم مال اون.جفتتون که نمیتونید کامل باشید مکمل هم باشید

نه خوابیده همونجا نمیخواست بیاد پدر شوهرمو از من بیشتر دوس داره! بره اومدنش با خداست

ای جووووووونم ... منم از همتون بیشتر دوسش دارم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 از کی تا کی می خوابه ؟؟؟

سر خانوادهامون

اووووووف از دوران عقد نگو که ازش متنفرم. من فقط ۶ماه عقد بودم. همش بحث و دعوا سر خانواده ها و دخالتشون نظر دادن بیخودشون فضولی ها. سرک کشیدن و علی الخصوص پر کردن پسر عزیزشون. 

باید عروسی کنی و خونت ازشون دور باشه. من کلا یه شهر دیگم ولی هنوزم ترکش هاش بم میرسه. اول ازدواج خیلی سخته

بابا عقده. راه دوم به دردش نمیخوره. حالا خیلی بخوایم بهش تخفیف بدیم رژ قرمزه. :))

بعد ۳ سال ینی نه؟ 

ای جووووووونم ... منم از همتون بیشتر دوسش دارم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 از کی تا کی می خوابه ؟؟؟

والا سر شب میخوابه نصفه شب پامیشه رو ما راه میره 😐

تو تاپیکای دعوا،حتی کتک و خیانت یه سری اعضا میان میگن واسش خودتو خوشگل کن لباس سک.سی بپوش غذایی که د ...

نظر من اینه اگه همسرم بخاطر میل جنسیش منو میخواد همون بهتر که نخواد مرتب بودنم باید همبشگی باشه البته منظورم این نیست همیشهلخت باشیم نه اراسته بودن رو میگم