2777
2789
تایپکش کجاست

هررررر کی خیانت میکنه شوهرش میگن تو خوبی کن خوشگل کن سک.سی باش شوهرت بیاد سمتت.

هرکی کتک میخوره میگن غذای خوب بپز بوس کن خوشگل کن لباس بشور بمیر که نزنتت 😐

خیلی خوبن کلا

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بعد ۳ سال ینی نه؟ 

دیگه وقتی به خاطر فوت پدر شوهرش اینقدر حرمت نگه می دارن (سه سال) . احتمالا بخاطر بقیه مسایل هم همینطورن.

من خودم یک سال و نیم عقد بودم. ولی سنگرو حفظ کردم حسابیییییییی!!!! :))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
مشکل اینکه دوسش دارم.اما از رفتاراش خستم

خوب بهترین راه مشاوره دیگه.چند جلسه برید اصلا رفتار جفتتون عوض میشه

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
دیگه وقتی به خاطر فوت پدر شوهرش اینقدر حرمت نگه می دارن (سه سال) . احتمالا بخاطر بقیه مسایل هم همینط ...

چه خوبین شما من تا عقدمم صبر نکردم 😂😂😂😂 البته من دلیل داشتم ولی کلا خیلی نجابت به خرج دادین

چه خوبین شما من تا عقدمم صبر نکردم 😂😂😂😂 البته من دلیل داشتم ولی کلا خیلی نجابت به خرج دادین

ای جان. نمیدونستم بارداری. مبارکه. به سلامتی.

:))

ما هممون نجیبیم عزیزم. :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ای جان. نمیدونستم بارداری. مبارکه. به سلامتی. :)) ما هممون نجیبیم عزیزم. :)

مرسییی بابت تبریکت 😍😍😍😍😍😍

والا سر شب میخوابه نصفه شب پامیشه رو ما راه میره 😐

وووووووووووووووی😍😍😍😍😘

رفتم به مامانم می گم من  میمون می خوام برام می گیری میگه من میمون تو چهرش نگاه کنی حالت بد میشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وووووووووووووووی😍😍😍😍😘 رفتم به مامانم می گم من  میمون می خوام برام می گیری میگه من میمون ت ...

اتفاقا دلت ضعف میره 😍 فمنیستم که هستی 😍😍😍😍😍😍

اتفاقا دلت ضعف میره 😍 فمنیستم که هستی 😍😍😍😍😍😍

ووووووی اره میگم شیرین کاری میکنه دلت میره براش 😙😙

خودم اخر سر یه کوشولوشو میگیرمممم😍😍

همه مون باید فمنیست باشیمممم😉😘😘😘😘