2777
2789

استپ وزنی شدید دارم

حتی باشگاه هم میرم 

خسته شدم

دو کیلو لاغر شم حداقل  برای عید 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فست

فست برای شاغلا خوب نیست چون نمیشه عملا بدون خوردن صبحانه تایم زیادی کار کرد 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بیا پی وی بهت بگم

لطفا همینجا بگو عزیزم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
قرص ترمو اسلیم از دارو خانه بخر برای استپ وزنیه. متابولیسم بدنتو میبره بالا و از استپ در میای

کلیه و قلب مو خراب نکنه

میگن قرص ها بدن و داغون میکنن

قرص ترمو اسلیم از دارو خانه بخر برای استپ وزنیه. متابولیسم بدنتو میبره بالا و از استپ در میای

متابولیسم یعنی چی

فست برای شاغلا خوب نیست چون نمیشه عملا بدون خوردن صبحانه تایم زیادی کار کرد

اشتباه نکن عالیه اتفاقا.. کلا حذف بسه صبحانه و ناهار خورده بشه مقوی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

منم استپ وزنی شدم،دلم میخاد ۴ کیلو کم کنم تقریبا یه ماه رژیم کالری شمار گرفتم،روزی هزارتا حلقه زدم،برنامه ورزش در خانه رو نصب کردم انجام دادم،روزی یک ساعت پیاده روی کردم،ولی فقط ۲ کیلو کم کردم،قبلا تنها با رژیم گرفتن راحت بدون ورزش ماهی ۵ کیلو کم میکردم