yeganehkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 1767 عنوان میلی گلد 49 بازدید | 5 پست کسی با دعوت درستان واریز شده به حسابش؟ 1403/11/25 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeganehkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 1767 بله کی درخواست واریز دادی؟ چند ساعت بعد واریز شد،به،حسابت؟
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8805 کی درخواست واریز دادی؟ چند ساعت بعد واریز شد،به،حسابت؟ میلی معتبره نترسیا. شبکه ی نسیمم تبلیغش میکنه.اگه تعطیل باشه فرداش واریز شده اگه نه چندساعت بعدش. هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
yeganehkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 1767 میلی معتبره نترسیا. شبکه ی نسیمم تبلیغش میکنه.اگه تعطیل باشه فرداش واریز شده اگه نه چندساعت بعدش. انقد استرس دارم میترسم حسابم خالی شه . ساعت ۱۱:۵۰ امشب درخواستم ثبت شد اگه واقعی،باشه به نظرت تا کی میاد،تو حسابم؟ فردا که پنجشنبس میاد؟
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8805 انقد استرس دارم میترسم حسابم خالی شه . ساعت ۱۱:۵۰ امشب درخواستم ثبت شد اگه واقعی،باشه به نظرت تا کی ... اره بابا تاصب میاد .من ده بار شابدم بیشتز خریدکردم وبرداشتم شوهرمم دیروز10میلیون خرید بعدم برداشت زدم اومد حسابش هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.