2777
2789

من ۲۸ سالمه 

شاغلم تو اجتماعم قیافه خوبی دارم روابط زیادی دارم آداب معاشرتم خوبه 

ولی تا این سن هیچ موردی نداشتم 

دوستام از ۱۷_۱۸ سالگی داشتن ازدواج کردن 

الان بچه های اونا ۶_۷ سالشونه 

دخترای کوچیکتر از خودمم دارن ازدواج میکنن حتی ی سری هاشون بچه هم دارن 

ولی من هیچوقت آدمی برام نبوده که بیاد جلو این حس خوبی بهم نمیده مگه من چه ایرادی دارم چه مشکلی دارم 

ی وقتا حس خیلی بدی بهم دست میده پیش خودم میگم دیگ هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم 😔

دخترایی و میشناسم که نه درسی خوندن نه شاغلن نه اونقدر ارتباطات خوب ولی تونستن تو سن کمتری از سن من ازدواج کنن و بهم میخورن 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه احیانا شوهر اونا میومدن خواستگاری شما قبول میکردین

مطمعنا بهم نمیخوردیم 

اونا حالشون با شوهراشون خوبه 

چرا نباید کسی بیاد طرف من که بهم بخوریم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
اونا خودشون پیدا کردن گذشت اون زمان که سنتی بیان خاستگاری

خب من چجوری کسیو پیدا کنم وقتی هیچکس نگام نمیکنه به چشم هیچکس نمیام

۲۵ هستم

میدونستم مجرد میمونم و خواهم موند

تو ۲۰-۲۲ وقتی میگفتم مجرد میمونم بقیه میگفتن اینجوری نگو زوده فلان

ولی خب من شرایط ازدواج ندارم

واضحه که مجرد میمونم🥲

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️

وای انگار حرف دل منوزدی بعد به کسی میگم اصلادرک نمیکنن آدم چه حسی داره 

شاید ازدواج اونقدر مهم نباشه ولی اینکه تا این سن هیچ موردی برام پیش نیومده خیلی ناراحتم می‌کنه 

من فکر میکنم به شانس ربط داره

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

مطمعنا بهم نمیخوردیم اونا حالشون با شوهراشون خوبه چرا نباید کسی بیاد طرف من که بهم بخوریم

آخه عزیزم هر چقدر که یه دختر خوشگل‌تر باشه موقعیت اجتماعیش بهتر باشه خانواده بهتر 

سطح انتظارشم از همسرش بالاتر میره 

و جامعه متشکل از افرادی با سطح متوسط هستش 

در نتیجه افراد متوسط با همدیگه مچ میشن و افرادی که دارای سطح بالاتری هستند یه خورده سخت‌تر ارتباط می‌گیرند با دیگران 

به همین خاطره که شما با همسرای معمولی اون‌ها ارتباطی نمی‌گیرین یعنی اگر یک نفر معمولی از جامعه واسه خواستگاری شما بیاد ایشون رو قبول ندارین ولی اونا قبول دارن

خب من چجوری کسیو پیدا کنم وقتی هیچکس نگام نمیکنه به چشم هیچکس نمیام

باید تو اجتماعی که مردهاشو میپسندی بری دیگه 

حالا چه کاری 

چه کرزشی 

چه تور و تفریح

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ