2777
2789
عنوان

بنظرتون کار بدی کردم

91 بازدید | 15 پست

سلام چند روز پیش شوهر ابجیم فوت کرده مراسم ختم و اینا شو رفتم فردا هفتمشه و روستایی که دفنش کردن سه ساعت راهه شوهرم هم سرکاره و مجبورم با ماشین کسی برم روستاشون‌هم کوهستانی و الانم یخبندان صد درصد پسرمم مریض شده چرک داره کلی بهونه میگیره امشب زنگ زدم به خواهرم معذرت خواهی کردم گفتم شرمنده فردا نمیتونم بیام اگه شوهرم میومد با ماشین خودمون حتما میومدم ولی با بچه مریض نمیتونم بیام شرمنده 

احساس میکنم یکم ناراحت شد خودشم بچه همسن من داره و الانم مریضه بچش

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

باید بری بنظرم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب طبیعیه تو این غم بزرگ خانواده اش کنارش باشند

میدونم اما شرایط منم الان سخته چرا دلم نخواد پیشش باشم من ختمش هم رفتم انقد بچم‌اذیت کرد که زیاد نتونستم پیش خواهرم باشم وای بحال الان که مریضه

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
بچتو بذار خونه دوستی آشنایی کسی.... خودت تنهایی ماشین بشین برو. خواهرت الان از همه بیشتر به وجود تو ...

هیچکس رو ندارم که پیشش بمونه بچم یک سال ونیم فقط خونه پدرم میموند که اونام عزا هستن

میدونم اما شرایط منم الان سخته چرا دلم نخواد پیشش باشم من ختمش هم رفتم انقد بچم‌اذیت کرد که زیاد نتو ...

خواهرشوهر یا مادرشوهر ت نمیتونن بچه رو نگه دارن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خواهرشوهر یا مادرشوهر ت نمیتونن بچه رو نگه دارن

خواهر شوهر و مادر شوهرم روستا هستن و چون زیاد ندیده پیششون واینمیسته  

هیچکس رو ندارم که پیشش بمونه بچم یک سال ونیم فقط خونه پدرم میموند که اونام عزا هستن

چاره ای نیست عزیزم مجبوری بچه رو هم با خودت ببری. بچت چند وقت دیگه خوب میشه ولی قلب خواهرت هیچوقت از شما صاف نمیشه. همیشه تا آخر عمر یادش می مونه تو عزای شوهرش خواهرش پیشش نبود. الان شما تنها کسی هستی که می‌تونه رو شونه تو راحت گریه کنه و باهات راحت باشه. دلشو نشکن. بچتو لباس گرم بپوشون اونجا هم میتونی ازش مراقبت کنی. 

خواهر شوهر و مادر شوهرم روستا هستن و چون زیاد ندیده پیششون واینمیسته

نمیدونم والا، حالا بچتو دوا درمون کن سعی کن خوب بشه بری پیش خواهرت، حتی اگه تو مراسم هم بخاطر بچه نتونی بمونی همینکه تو خونه کنارشی همین حضورت دلگرمی دل شکسته خواهرته 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چاره ای نیست عزیزم مجبوری بچه رو هم با خودت ببری. بچت چند وقت دیگه خوب میشه ولی قلب خواهرت هیچوقت از ...

واقعیت حرف شما خیلی روم تاثیر گذاشت دارم میرم 

خدارو شکر که تونستم مانع از شکستن دل خواهرتون بشم. باور کن جلوی خیلی از کدورت ها رو گرفتی با رفتنت❤️ ...

میدونین مراسمشون از ساعت دو تا چهار بود من با شوهرم رفتم یک ساعت اونجا بودم بعدم به خواهرم گفتم شوهرم شیفته شبه باید بریم که بخوابه بعد بره سرکار دیگ اومدم 

دل خودمم اروم‌شد