2777
2789

سلام خوش به سعادتت 

فاطمه واسه قبولیم تو آزمون 

برای سر به راه شدن خواهرم‌ و آرامش پیدا کردن پدر و مادرم لطفا دعا کن

خوشا آن دل ! که دلدارش تو باشی ،خوشا جانی ! که جانانش تو باشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسیح سلامتی و صالح بودن و عاقبت بخیری.

خدا خیرت بده عزیز جان 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

ناهید 

برای عاقبت بخیری بچهام دعاکن .

به آقابگو هوامو داشته باشه نزدیک ماه رمضانه نزار شرمنده بچهام بشم ی کاری جوربشه من برم سرکار 

یاضامن آهو 

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
لطفا برای دوستان عزیزم دعا کن قشنگم 🙏🌸@جان_و_جهانم @خانوم_عباس_آقا @درمسیرخدا @sayeh6859 @najm ...

دورت بگردم قشنگم 😍

ممنونم عزیزم حاجت روا بشی مهربان🥰

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دورت بگردم قشنگم 😍ممنونم عزیزم حاجت روا بشی مهربان🥰

عزیزدلی شما 🌸🤍

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

لطفا برای دوستان عزیزم دعا کن قشنگم 🙏🌸@جان_و_جهانم @خانوم_عباس_آقا @درمسیرخدا @sayeh6859 @najm ...

دور سرت بگردم ممنونم. 

استارتر عزیز... اَمین، خیلی خیلی خیلی به دعای شما بنده مهربون نیاز داره، لطفا از امام رضا علیه السلام بخواین  دعاشون کنند. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
دور سرت بگردم ممنونم. استارتر عزیز... اَمین، خیلی خیلی خیلی به دعای شما بنده مهربون نیاز داره، لطفا ...

عزیزید خواهر گلم 🌸🤍

الهی حاجت روا باشید 🤲🙏

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀