2777
2789
عنوان

نزدیک یائسگی میشه باردار شد

82 بازدید | 5 پست

دوستان یکی از اقوام سه تا دختر داره ۴۸ سالشه دختراشم دوست داره ناشکر نیست ولی دوست داره یک پسرم داشته باشه عادت ماهانه میشه ولی نزدیک یائسگیشه 

بنظرتون امکان بارداری داره؟ 

با آی وی اف می‌تونه جنسیت رو هم تعیین کنه؟

(لطفاً جبهه نگیرید سر جنسیت و مسائل مالی از این لحاظ اوکیه)

امکان بارداری هست ولی خب آدم دیگه تو سن بالا باید فکر سلامت خودش باشه اصلا اون طفل معصوم هیچی به کنار خودش دیگه اون سن بابد فکر ارامش اعصاب و سلامتی جسمی باشه نه که دوباره واسه خودش عامل اعصاب خوردی و از بین رفتن سلامتی فراهم کنه😄

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امکان بارداری هست ولی خب آدم دیگه تو سن بالا باید فکر سلامت خودش باشه اصلا اون طفل معصوم هیچی به کنا ...

والا منم میگم کی حوصله بچه داره با اینکه مجردم ولی همه خب مثل هم نیستن

والا منم میگم کی حوصله بچه داره با اینکه مجردم ولی همه خب مثل هم نیستن

فقط حوصله نیست این الان رو کمک دخترا حساب کرده در صورتیکه اونا اگه بزرگن خود این بچه دار شدن مادرشون ممکنه براشون معضل بشه یا اینکه اصلا نخوان کمک کنن و از همه مهمتر آدم پنجاه ساله بدنش هیچ وقت مثل یه زن سی ساله نیست من خودم بالای سی سال بچه دار شدم بنظرم دیر بود ولی بالای چهل سال بنظرم دیگه خیلی خیلی دیره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز