2777
2789
عنوان

رابطه دوسداشتن با خرج کردن

168 بازدید | 19 پست

سلام بچها 

ما شش تو رابطه ایم قصدمون جدیه و ب جدی بودن اونم مطمئنم جای شکی نیست برام ازین جهت..

بیرون ک میریم سعی می‌کنه جایی ک من دوس دارم و احساس خوبی دارم ببرتم،تنقلات میگیره کافه میریم‌ گهگاهی،‌ ی وقتایی هم خودم پارک و کوه رو ب کافه ترجیح میدم..

هنوز مناسبتی در پیش نبوده ک ببینم چ می‌کنه، اما ولنتاین گفت میام برات میگیرم چیزی.

اگ متوجه شه چیزی نیاز ضروریمه بهم میگه ک بذار برات بخرم پول بفرستم و...

مثلا شارژر موبایلم خراب شد، یا بسته آموزشی لازم داشتم و... ( البته من قبول نکردم ازش) 

فعلا سرباز هستش و پنج تومن میگیره درماه. حامی مالی هم نداره متکی نیس ب کسی.

ولی انگار فقط نیاز ضروریمو پاسخ میده.. مثلا اگ ذوق کنم برا گوشواره ای لباسی احتمال اینکه بگیرتش پایینه.. ولی اگ بفهمه نیازش دارم ضرورتا میگیره.

چشمم دنبال پول گرفتن و تیغ زدن نیس.. پس لطفا قضاوت نادرست نکنید.. فقط میخام تحلیل کنید ک نسبت بهم خرجی ک می‌کنه خوبه ؟ با دوسداشتن جور درمیاد؟ چون همش میبینم میگن مردی ک دوستت داره هرجور شده واست خرج می‌کنه حتی اگ ی تک ریالی داشته باشه.

فقط همین مسئله رو بحث کنید لطفا🌻🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس پسر من خیلی وقتا قرض میکنه تا برام‌چیز‌میز بگیره

تا حد توان کادو گرون و طلا گرفته تو این‌چن ماه

ولی برا شما سربازه

بنظرم خیلی شرایطش سخته

حتی برا همون کافه ک دو پرس غذا نزدیک ۱تومن میشه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

معیارم پول نیس قصد بازی هم ندارم.. ولی میخام ببینم دوستم داره یا اون داره بازیم میده

اگه پول نداره ولی چیزایی که میاز داری رو برات میگیره بنظرم بازیت نمیده اصلا وضع مالیش خوب نیست خب گوشواره بخوای نمیتونه بخره ولی دلیل نمیشه دوستت نداشته باشه

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A