2777
2789
عنوان

یه کلمه با لهجه ی خودت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 23104 بازدید | 1508 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه نه شهرتون اومدم نه چیزی ازش میدونم فقط تعریفش رو شنیدم اینم چون کاراکتر اول رمانی که خوندم شیراز ...

آره عزیزم کلم پلو با سالاد شیرازی😜عزیزم♥حتما مسافرت بهار بیاید واقعا زیباست🥰

عزیزم راسته بعداز پانکچر همه کیست میارن

نه کی گفته ،به حرفای الکی و بدون پایه اساس دیگران گوش نکن مثلا اینکه میگفتن بچه های ای وی افی فرق دارن بابچه های دیگه الان من دقت کردم پسرم وبچه های اونایی ک توی مطب باهاشون دوست شدم چقدر باهوش و زرنگن یا میگفتن مریضن اگر بخای به این حرفا گوش کنی عصبیت میکنه فقط امیدوار باش وبخدا توکل کن 

نه کی گفته ،به حرفای الکی و بدون پایه اساس دیگران گوش نکن مثلا اینکه میگفتن بچه های ای وی افی فرق دا ...

من شش تا جنین برام شکل گرفته اجی بعد الان یکی از خانمهایی که تو مرکز بود گفت کیست شده منم سابقه داشتم برطرف شده آلن منتظر پری دومم برم برای انتقال راهم هم دوره خیلی سخته برم تا اونجا بعد بگندفلان اینا منم دکتر هربار تو سونو که انجام میداد می‌گفت رحمت عالیه

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

من شش تا جنین برام شکل گرفته اجی بعد الان یکی از خانمهایی که تو مرکز بود گفت کیست شده منم سابقه داشت ...

کیست هرکسی میتونه داشته باشه ربط ب پانکچر نداره من ده تاجنین داشتم شماهم ۶تا خیلی خوبه انشاله همون بار اول مثبت میشی وقتی انتقال دادی کارای سنگین نکن جاروبرقی نکش ولی استراحت مطلق هم نباش چون استراحت زیادی خیلی بده خونرسانی ب جنین نمیشه من ازخودم نمیگما توی بیمارستان بهم گفتن نوشابه کنسرو سوسیس واینجورچیزاهم نخور آب و میوه زیاد بخور فیلم کمدی ببین شاد باش و از رحمت خدا هم ناامید نباش

کیست هرکسی میتونه داشته باشه ربط ب پانکچر نداره من ده تاجنین داشتم شماهم ۶تا خیلی خوبه انشاله همون ب ...

میگم یعنی آبجی کیست جلوی انتقال رو میگیره یانه

کیست هرکسی میتونه داشته باشه ربط ب پانکچر نداره من ده تاجنین داشتم شماهم ۶تا خیلی خوبه انشاله همون ب ...

انتقال دادی یا نه هنوز

میگم یعنی آبجی کیست جلوی انتقال رو میگیره یانه

اره اگر کیست باشه انتقال نمیدن رحمت باید عالی باشه حالا اگر ازون مرکز دوری روز اول دوم پریودت توشهرخودت یه سونو بده اگر اوکی بودی برو من بیمارستان بهشتی اصفهان انجام دادم ولی خب توی مطب شخصی دکتر سونومیشدم