2777
2789
عنوان

یه کلمه با لهجه ی خودت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 23104 بازدید | 1508 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم شهری

رشتتتت دیگه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

❤️ واای انقد دلم هوای شمال کرده 🙃

الهیییی خب بیاااا

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

آخرین بار سال 98 اومدم دیگه به بعدش کار همسرم سنگین شد نتونستیم بریم مسافرت

ما سال ۹۸ رفتیم اصفهان فکر کنم و اون موقع سیل شیراز اومده بود خوانواده ها جیغ میزدن تو رستوران گریه میکردن

ما سال ۹۸ رفتیم اصفهان فکر کنم و اون موقع سیل شیراز اومده بود خوانواده ها جیغ میزدن تو رستوران گریه ...

از دست دادن عزیز خیلی بده خدا قسمت دشمن آدمم نکنه 😔

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

از دست دادن عزیز خیلی بده خدا قسمت دشمن آدمم نکنه 😔

واقعا، ما شوکه بودیم خدایا چی شده چی نشده دیدیم تو رستوران جیغ میزنن ، فیلم نشونمون دادن گفتن ما دوتا ماشین بودیم ما اومدیم اصفهان بقیه رفتن شیراز حالا سیل اومده تلفنشونو جواب نمیدن اگه مرده باشن چی:(

واقعا، ما شوکه بودیم خدایا چی شده چی نشده دیدیم تو رستوران جیغ میزنن ، فیلم نشونمون دادن گفتن ما دوت ...

🥺 انشاالله ک اتفاقی براشون نیوفتاده باشه 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

سلام،برارزا

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

گیلک باشه😂😍ما مازندرانیا بهش میگیم کِنِس

کنس ازگیل کوهیه فک کنم ولی به اون ازگیلایی که فصل بهار تو خیابونا در میاد زرنگ هستن مزه ملس میدن ازگیل خالی میگن توشون چنتا هست داره من آمل بودم چندسالی اونجا پر بود

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.