نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱
آخرین بار سال 98 اومدم دیگه به بعدش کار همسرم سنگین شد نتونستیم بریم مسافرت
ما سال ۹۸ رفتیم اصفهان فکر کنم و اون موقع سیل شیراز اومده بود خوانواده ها جیغ میزدن تو رستوران گریه میکردن
از دست دادن عزیز خیلی بده خدا قسمت دشمن آدمم نکنه 😔
واقعا، ما شوکه بودیم خدایا چی شده چی نشده دیدیم تو رستوران جیغ میزنن ، فیلم نشونمون دادن گفتن ما دوتا ماشین بودیم ما اومدیم اصفهان بقیه رفتن شیراز حالا سیل اومده تلفنشونو جواب نمیدن اگه مرده باشن چی:(
کنس ازگیل کوهیه فک کنم ولی به اون ازگیلایی که فصل بهار تو خیابونا در میاد زرنگ هستن مزه ملس میدن ازگیل خالی میگن توشون چنتا هست داره من آمل بودم چندسالی اونجا پر بود