نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
حالا که حوصله شما سر رفته میتونم از داستان خودم وحلوا درست کردن تو قبرستون درست وسط ارواح واجنه که وارد اون محدوده هم نمیشدن چه برسه برن تو مقبره و حلوا درست کنن میخوای بشنوی ؟
حقیقت داره یا خوابه که دستات توی دستاشه محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه باهاش خوشبخت وآرومی سرت رو شونه اونه یه روزی مال من بودی ولی اینه نمیدونه نمیدونه که دست تو تودستای منم بوده بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده بگو چی بین ما بوده سر عشقت چی اوردی اونم حرفاتو باور کرد واسه اونم قسم خوردی
حالا که حوصله شما سر رفته میتونم از داستان خودم وحلوا درست کردن تو قبرستون درست وسط ارواح واجنه که و ...
من تو یه روستا به نام سیف اباد تو جاده قیر وکارزین به شیراز کار میکردمکه با همکارهامون که بچه اون منطقه بودن سر اینکه من تهرانی ترسو هستم یا نه کل انداخته بودیم وچون میدونستم اون مردم شب اصلا سمت قبرستون نمیرن بخاطر وجودمقبره ای که صدای اجنه ازش شنیده میشد واسه همین گفتم اگه شما ها نترس هستین بیاین تو دو هفته بریم تو فلان مقبره و از ۲تا۴صبح حلوا درست کنیم وبیاریم بقیه بخورن
حقیقت داره یا خوابه که دستات توی دستاشه محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه باهاش خوشبخت وآرومی سرت رو شونه اونه یه روزی مال من بودی ولی اینه نمیدونه نمیدونه که دست تو تودستای منم بوده بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده بگو چی بین ما بوده سر عشقت چی اوردی اونم حرفاتو باور کرد واسه اونم قسم خوردی