2777
2789
عنوان

یه کلمه با لهجه ی خودت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 23106 بازدید | 1508 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که حوصله شما سر رفته میتونم از داستان خودم وحلوا درست کردن تو قبرستون درست وسط ارواح واجنه که وارد اون محدوده هم نمیشدن چه برسه برن تو مقبره و حلوا درست کنن  میخوای بشنوی ؟

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

حالا که حوصله شما سر رفته میتونم از داستان خودم وحلوا درست کردن تو قبرستون درست وسط ارواح واجنه که و ...

من تو یه روستا به نام سیف اباد تو جاده قیر وکارزین به شیراز کار میکردم‌که با همکارهامون  که بچه اون منطقه بودن سر اینکه من تهرانی ترسو هستم یا نه کل انداخته بودیم وچون میدونستم اون مردم شب اصلا سمت قبرستون نمیرن بخاطر وجودمقبره ای که صدای اجنه ازش شنیده میشد واسه همین گفتم اگه شما ها نترس هستین بیاین تو دو هفته بریم تو فلان مقبره و از ۲تا۴صبح حلوا درست کنیم وبیاریم بقیه بخورن 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

ی شهر چسبیده به بروجردم افریندقیقااا

😍😀

خودم لرم با تموم لحجه هاش

کوردی رو بیشترشو میفهمم

😆

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯