2777
2789
عنوان

چرا اینجوری میکنن با بچه معصوم😥

103 بازدید | 8 پست

یکی از آشناهامون موی بچه ۴ سالشو  رنگ کرده

آخه بچه ها دنیای پاک خودشونو دارن

این چه کاریه

دلم میسوزه براشون

میدانی و میدانم...🤲🏻💚

چقد  بی رحم 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری یه پاکی و معصومیت ندارم، ولی مواد آرایشی واسه بچه ها سمه، من خودم رنگ مو میذارم میسوزه پوست سرم دیگه اون بچه چه میکشه خدا داند.

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

این کاربر رو تگ میکنید؟ 

@بانو_هلن_مامان_۳_پسر‍ 

من از قطعی آب و برق شکایت کردم، بهم گفتی امثال تو مأمور هستین تا این حرفا رو بزنین.

باشه اگه من مأمورم الهی سرطان بگیرم!

ولی اگه تو به من تهمت زدی الهی داغ بچه هاتو ببینی خیر نبینی تو زندگیت تا آخر عمرت!

من که میدونم مأمور نیستم، خیالم از خودم راحته...

میدانی و میدانم...🤲🏻💚