2821
2789
وای عزیزم چه جالب منم ۳۴ هفته و شش روزمه مثل شمام ... بنظرت میتونیم تا فروردین صبرکنم؟ من سزاربنی ام

تاریخ زایمان طبیعی تو چندم زده تو سونوت 

من طبیعی بیست وششم زده توسونوم 

اخرین سونو بیست وسوم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اره من پسر اولم نچرخید سزارین شدم بعضی دکترها فکر کنم اختیاری انجام میدن مثل قبل سخت نمیگیرن

مال من میگه مشکل نداشته باشه .عمل نمی کنم .طبیعی بیار.

من خودم نمی‌خوام طبیعی بیارم 

زایمان های من خیلی سخته

معجزه شکر گزاری...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاریخ زایمان طبیعی تو چندم زده تو سونوت من طبیعی بیست وششم زده توسونوم اخرین سونو بیست وسوم

پس چرا انقد دیر تاریخ داده بهت من طبیعی اوایل فروردین ولی سزارین میاد جلو اواخر اسفند میشه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
پس چرا انقد دیر تاریخ داده بهت من طبیعی اوایل فروردین ولی سزارین میاد جلو اواخر اسفند میشه

نمی دونم به خدا 

میگه ریه اش کامل بشه 

گفتم میترسم نصف شب کیسه ابم پاره بشه مثل زایمان اولم 

گفت نگران نباش

نمی دونم به خدا میگه ریه اش کامل بشه گفتم میترسم نصف شب کیسه ابم پاره بشه مثل زایمان اولم گفت نگران ...

منم کیسه آبم پاره شد سر پسرم چرامیترسی؟البته من دکترم قرار بودعملم کنه چون ی دفعه ای شد یکی دیگ عملم کرد

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
منم کیسه آبم پاره شد سر پسرم چرامیترسی؟البته من دکترم قرار بودعملم کنه چون ی دفعه ای شد یکی دیگ عملم ...

چون همسرم کارش خارج شهره 

پدرمم سکته کرده رانندگی نمیتونه بکنه 

شوهرخواهرمو داداشمم صبحها سرکارن 

یکهو بشه و بدموقع کسی نیست ببرتم بیمارستان 

بعد هم دوتاپسرهامو چیکار کنم خواهرمم با من بیاد....

کلا ادم با برنامه ریزی بره بهتره دیگه 

زده یک فروردین

خوبه مال من قبل عیده 

اخه اوایل عید بشه همه را از عید دیدنی و....می ندازی🤣البته سال بعد بشه که عالیه نیمه اولی میشه َ

من یک علت که دوست دارم زودتر بشه اینه که تا عید خوب بشم 

خوبه مال من قبل عیده اخه اوایل عید بشه همه را از عید دیدنی و....می ندازی🤣البته سال بعد بشه که عالیه ...

بزار ۳۸ هفته و ۴ روزت بشه بهترین موقع زایمان

من تازه دارم هفته میشم کی میشه برسم ب ۳۸ خدایا مردم از استرس و نگرانی با این ک بچه دوممه و مشکل خاصیم ندارم خداروشکر

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

بزار ۳۸ هفته و ۴ روزت بشه بهترین موقع زایمانمن تازه دارم هفته میشم کی میشه برسم ب ۳۸ خدایا مردم از ا ...

اخه می دونی من براساس سونو بارداریم بیشتره 

من چون فیبروم داشتم ماه قبل بارداری لکه بینی داشتم چندروز 

بعد خونریزیم زیاد شد 

من از روزی که خونریزیم زیادشده محاسبه می کنم میگم اون روز سی وهشت هفته ام

سونوهام سن جنین  را چند روز بیشتر می زنند....

چشم هم بزنی تمومه 

استرس چی خدا بخواد شیشه رابغل سنگ نگه میداره توکلت به خدا

من خودم اول که رفتم سونو دکتر سونو زیاد امید نداشت این جنین بمونه برام 

حتی گفت دکترت نرو دوهفته دیگع اگر سقط نشد بیا برای تشکیل قلب 

من هماتوم داشتم و لکه بینی 

تهش گفت استراحت کن

من چون این بچه خداخواسته بود واز قبل با خواهرم اینها برنامه سفرداشتیم راه افتادم رفتیم سفر 

توراه خونریزی هم کردم 

برگشتم رفتم سونو تا دستگاه را گذاشت روشکمم گفت خونریزی کردی گفتم اره نمیدونم سقط شده یانه 

نگاه کرد گفت خونریزی کردی اما جفت وجنین سالمن 

خدا خواست بمونه ......

مال منم نمیشه الکی دل خوش کردم که عید بشه

اگر نری دکتر وصبر کنی که دردت بگیره احتمالش هست بعد عید دردهات شروع بشه

اماخوب عید معلوم نیست دکترت باشه نباشه بیاد بالاسرت نیاد ....

اخه می دونی من براساس سونو بارداریم بیشتره من چون فیبروم داشتم ماه قبل بارداری لکه بینی داشتم چندروز ...

عزیزم انشالله که ب سلامتی بچه تو بغل کنی 

خدا عزیزانت رو حفظ کنه 🌹🌹🌹

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

چون همسرم کارش خارج شهره پدرمم سکته کرده رانندگی نمیتونه بکنه شوهرخواهرمو داداشمم صبحها سرکارن یکهو ...

راستی مادرمم فوت شده فقط خواهرم مشهده که می تونه باهام بیاد 

خانواده همسرمم مادرپدرش فوت شدند بقیه شهرستانن