2777
2789
عنوان

مرد بی عرضه

154 بازدید | 11 پست

مردی که دوهفته زن بچه شو ندیده قهر کزده خونه باباش 

باباش گفته برگردی با من طرفی اومدچیزاشو جمع کردرفت نه درخواست طلاق میده نه هیچی سراین که باباش میگه چراجلوش از یه مرد دیگه تعریف کردی خدایا من چقد بدبختم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاشی پرنسسه ابجی این دیگه برات شوهر نمیشه

دوهفته ست هرروز پیام زنگ دعوامون که شد گفتم طلا قمیخوام‌گفت برو محضر تابیام یه وکالت نامه گرفتیم رفتم کلید خونه رو عوض کنم چون مال منه خونه بعدازاون رفت خونه باباش

دوهفته ست هرروز پیام زنگ دعوامون که شد گفتم طلا قمیخوام‌گفت برو محضر تابیام یه وکالت نامه گرفتیم رفت ...

ابجی اصلا شک نکن فقط طلاق بگیر به اینا تو زندگی نمیشه تکیه کرد بیشتر پرتگاهن تا تکیه گاه

همه راضی از کشف رازی... 

ابجی اصلا شک نکن فقط طلاق بگیر به اینا تو زندگی نمیشه تکیه کرد بیشتر پرتگاهن تا تکیه گاه

به خدا من تو دعوا گفتم هنکارم ازتو بهتره عطر میزنه حالم ازت به هم میخوره باباش میگه مسئله ناموسیه نمیزارم بیاد سر زندگیش

به خدا من تو دعوا گفتم هنکارم ازتو بهتره عطر میزنه حالم ازت به هم میخوره باباش میگه مسئله ناموسیه نم ...

چی بگم والا این حرفو نباید بهش میزدی ولی اونم نباید با این حرف قهر کنه 

مثل این هست که شوهر شما بیاد بهت بگه همکار خانم من خیلی خوش اندام تر از شماست و حالم از اندامت بهم میخوره شما ناراحت نمیشی

همه راضی از کشف رازی... 

چی بگم والا این حرفو نباید بهش میزدی ولی اونم نباید با این حرف قهر کنه مثل این هست که شوهر شما بیاد ...

میشم خیلیییی نمیگم بی عیبم ولی باباش داره اتیش هم میزنه

میشم خیلیییی نمیگم بی عیبم ولی باباش داره اتیش هم میزنه

دیگه چرا به باباش رفته گفته؟ 

حرفت زیاد مناسب اون دعوا نبوده ولی یجوری اشتی کن و برین سر خونه و زندگیتون طلاقم فکر نکن به همین سادگیا هس مصیبته

همه راضی از کشف رازی... 

دیگه چرا به باباش رفته گفته؟ حرفت زیاد مناسب اون دعوا نبوده ولی یجوری اشتی کن و برین سر خونه و زندگی ...

باخودم میگم اگه میخواد چیزی درست بشه چرارفته اینا رو گفته چرا تو رو پدرش نمیمومه بگه من بچه دارم؟

دیگه چرا به باباش رفته گفته؟ حرفت زیاد مناسب اون دعوا نبوده ولی یجوری اشتی کن و برین سر خونه و زندگی ...

باخودم میگم اگه میخواد چیزی درست بشه چرارفته اینا رو گفته چرا تو رو پدرش نمیمومه بگه من بچه دارم؟