2777
2789
عنوان

تازه عروسم دوس دارم شاهرگمو بزنم

209 بازدید | 6 پست

سلام دوستان .من تازه واردم . اردیبهشت ماه عروسی کردم. شوهرم میلیاردره. بسیار ظاهر خوبی و موجهی داره.  همه فکر میکنن چقدر جنتلمنه باهمه کارگران  و همکارانش خوب و مهربونه . خیلی باشخصیت برخورد میکنه .  کت شلوار می پوشه کراوات میزنه میره شرکتش. اما در خفا بامن رفتارهای وحشیانه ای داره جوریکه یکبار از موهای من گرفت و منو رو زمین کشید و اونقدر توی این چندماه زده توی صورتم که خود به خود و در حالت عادی خون دماغ میشم. فقط وقتی خون دماغ میشم خیلی میترسه و ولم میکنه . هیچکس حرفامو باور نمی کنه حتی پدرمادر خودم . پیش پدرمادرم تولد میگیره طلا بهم کادو میده اما تو خونمون که دونفره ایم حرف میزنم میزنه تو صورتم و سر هر چیز کوچیکی میگه دهنتو ببند خفه شو . میخام خودمو بکشم از دستش. اما تک فرزندم دلم واسه پدرمادرم میسوزه . چکار کنم

بابا بیخیال حس میکنن دنبال پربازدیدی هستی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بابا بیخیال حس میکنن دنبال پربازدیدی هستی

میکنم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه عروسم شوهرم ویژگی ظاهری شوهرتو داره ولی تو خونه اخلاقش کاملا برعکسه مهربون آویزون و مطیع منه صبح تا شب بهم خدمت میکنه و تحمل یه اخم منو نداره با این حال من بازم از دستش ناراحتم 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔