سلام دوستان .من تازه واردم . اردیبهشت ماه عروسی کردم. شوهرم میلیاردره. بسیار ظاهر خوبی و موجهی داره. همه فکر میکنن چقدر جنتلمنه باهمه کارگران و همکارانش خوب و مهربونه . خیلی باشخصیت برخورد میکنه . کت شلوار می پوشه کراوات میزنه میره شرکتش. اما در خفا بامن رفتارهای وحشیانه ای داره جوریکه یکبار از موهای من گرفت و منو رو زمین کشید و اونقدر توی این چندماه زده توی صورتم که خود به خود و در حالت عادی خون دماغ میشم. فقط وقتی خون دماغ میشم خیلی میترسه و ولم میکنه . هیچکس حرفامو باور نمی کنه حتی پدرمادر خودم . پیش پدرمادرم تولد میگیره طلا بهم کادو میده اما تو خونمون که دونفره ایم حرف میزنم میزنه تو صورتم و سر هر چیز کوچیکی میگه دهنتو ببند خفه شو . میخام خودمو بکشم از دستش. اما تک فرزندم دلم واسه پدرمادرم میسوزه . چکار کنم
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
من تازه عروسم شوهرم ویژگی ظاهری شوهرتو داره ولی تو خونه اخلاقش کاملا برعکسه مهربون آویزون و مطیع منه صبح تا شب بهم خدمت میکنه و تحمل یه اخم منو نداره با این حال من بازم از دستش ناراحتم
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔