2777
2789
ممنونم عزیزم که از تجربه هات گفتی الان خوبه خوبی ؟دیگه چیکارا کردی ؟

تو ورزش یکم تنبلم اسی😬😬😬

اونم داشته باشی که عااالیه

ورزش هایی که گردش خون تو لگن و بیشتر کنن

و کلا به خودت برس

پریودی حموم نرو اصلاااا دیدی خیلی اذیتی لباساتو عوض کن ولی حموم نرووو

روزای دیگه ام حموم میری سعی کن رو چهارپایه بشینی حموم کنی

آب سرد بهت نخوره

پاهاتو جای سرد نزار 

ترشی حذف کن به جاش پیاز بیار تو رژیم

و استرس ازت دور باشه🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش منم تنبلی تخمدان داشتم خیلی دوست دارم این بیماری رو

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ ممکنه بعضی جاها منظورمو بد برسونم یا متوجه منظور دیگران نشم که به خاطر اون هدیه خداست که البته مردم بهش میگن بیماری نه این که قصد اذیت کردن کسی رو داشته باشم ولی بازم از خیلی از کاربرای اینجا بیشتر میفهمم مغزم یه مقدار متفاوت کار میکنه (خیلیاتون ممکنه همین هدیه خدا رو داشته باشید ولی خودتون ندونید چون تو ظاهر مشخص نمیشه مادر زادیه و حتی از سلامتی هم بهتره و من خدا رو به خاطرش خیلی شکر میکنم)🧠 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

شدیدااااا کلا چاق بودم😬

الان پف صورتتون رفته،من خیلی لاغرم ولی پف شدید دارم:))

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

تستسترون در بدن زیاد شدهدمنوش نعنا یا نعنا فلفلی ضد تستسترونه دمنوش بومادران و پنج انگشتدمنوش بابونه ...

نعنای خشک شده ؟و اینکه بالونه و پنج انگشت و بو مادران چقدر در روز دم میکردین منظورم به قاشق چای خوریه راستش دیگه از مشکلات کبدی میترسم از دمنوش ها

هر چی مرد ننه خواهر قهب ه است میاد ب من درخواست میده بسه دیگه نرای بیخاصیت

آره خداروشکر رفته🫠فقط روش های طبیعی خواهر

امیدوارم برای منم بره،کل اعتماد به نفسمو گرفت🤦🏼‍♀️

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

نعنای خشک شده ؟و اینکه بالونه و پنج انگشت و بو مادران چقدر در روز دم میکردین منظورم به قاشق چای خوری ...

خیلی کم بخووور ولی هر روز مصرف کن

من تقریبا نصف قاشق چایی خوری پنج انگشت میریختم نصف قاشق بومادران

نعنا ام بله خشک شده و تازه فرقی نداره تازه باشه که صد برابر بهتره😁🤝🏻

اگرم خودت خشک کنی مطمئن تره

دوستم داره داغونه طفلیکلی قرص و دکتر ولی بی فایدهقرص قطع میکنه پریود نمیشهخیلی براش ناراحتم بهش گفتن ...

عزيزم خیلی بده این مشکل چون ظاهر آدمم تحت تاثیر قرار میده🤦🏻‍♀️😩

دوست داشتی حرفای منو بهش منتقل کن

تورو خدا نگووووو🤦🏻‍♀️

دوست ندارم بعد ازدواج شوهرم از من راحت به همه چیز برسه

نازایی نعمت بزرگیه مرد مجبور میشه هزینه کنه برای بچه دار شدن و در نتیجه قدر بچه رو میدونه 

من خیلی دوست دارم نازا بشم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ ممکنه بعضی جاها منظورمو بد برسونم یا متوجه منظور دیگران نشم که به خاطر اون هدیه خداست که البته مردم بهش میگن بیماری نه این که قصد اذیت کردن کسی رو داشته باشم ولی بازم از خیلی از کاربرای اینجا بیشتر میفهمم مغزم یه مقدار متفاوت کار میکنه (خیلیاتون ممکنه همین هدیه خدا رو داشته باشید ولی خودتون ندونید چون تو ظاهر مشخص نمیشه مادر زادیه و حتی از سلامتی هم بهتره و من خدا رو به خاطرش خیلی شکر میکنم)🧠 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏