2777
2789
خیلی کم بخووور ولی هر روز مصرف کنمن تقریبا نصف قاشق چایی خوری پنج انگشت میریختم نصف قاشق بومادراننعن ...

خیلی ممنون عزیز از راهنماییت حتما مصرف میکنم شکمم انگار سه ماهه حامله ام با اینه ۵۵کیلوام

هر چی مرد ننه خواهر قهب ه است میاد ب من درخواست میده بسه دیگه نرای بیخاصیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیگه حوصله ی قرص هورمونی خوردن ندارم خسته شدم به خدا

منم بهم نمیسازه و کلا میزنه عصابمو از یه طرف بهم می‌ریزه پریودامو از یه طرف . حالا فعلا قرص پونیکا رو گرفتم بخورم ببینم جواب میده یا نه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ببین من برای تنبلی تخمدااان هر کاری کردم خواهر هر کاریی

عزیز من تنبلی تخمدان ندارم  پریودام منظمه ولی طولانیه و خونریزیم زیاد چون فیبروم دارم امپول و عمل هم کردم بازم بعداز چندسال فیبروم‌کوچیک حالا بزرگ شده.

برای کم کردن خونریزی داروی گیاهی میشناسی یادمنوشی چیزی؟ 

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

ایشالا ازش نتیجه میگیری عزیزم

ممنونم عزیزم 🌹

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
از کجا فهمیدی فیبروم داری؟؟ فیبروم چیه؟!

عزیزم با سونوگرافی مشخص میشه زائده هایی که داخل رحم حالا جاهای مختلف هست و باعث خونریزی  و اینا میشه جنسش باکیست فرق میکنه من ۶,۷ سال پیش عملم کردم ولی خب دوباره یکی دوتا هست و یکیش بزرگ شده.هنوز پزشکا درمان قطعی براش ندارن حالا میخوام برم طب سنتی ببینم اونا راهی دارن

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏