سلام دوستان .من تازه واردم. اردیبهشت ماه عروسی کردم. شوهرم در ظاهر یک مرد خیلی آروم و متشخص و با ادبه. شرکت داره .خیلی وضع مالی خوبی داره . کت شلوار می پوشه کراوات میزنه میره شرکتش. همه فکر میکنن چقدر جنتلمنه باهمه همکارا و کارگراش خیلی خوب حرف میزنه اما با من در خفا رفتارهای وحشیانه خیلی بدی داره جوریکه یکبار از موهای من گرفت و منو رو زمین کشید و اونقدر توی این چندماه زده توی صورتم که خود به خود و در حالت عادی خون دماغ میشم. بسیار دوشخصیتی هست .پیش پدر مادرم برام تولد میگیره طلا بهم کادو میده اما تو خونمون که دونفره ایم سر هر چیز کوچیکی میزنه تو صورتم و میگه خفه شو . به قدری خودشو خوب نشون داده پیش بقیه که حتی پدرمادرم حرفامو باور نمی کنن . میخام خودمو بکشم از دستش.بهش گفتم طلاقمو بده مهریه نمیخام .گفت طلاقتو نمیدم . کمکم کنید . چکار کنم با این مرد بیمار؟
بنظرم صداشو ضبط کن از کاراش فیلم بگیر و اونوقت اقدام کن
شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸