2777
2789
عنوان

تیک عصبی کودکان

618 بازدید | 27 پست

دخترم ۱۰ سالشه تیک عصبی گرفت ۴ ماه گردنش رو کج میکرد.رفت مدرسه کاملا درست شد ۶ ماه اصلا تیک نداشت الان چند هفته است دوباره تیک برگشته.دخترم از هیجان و گاهی از ذوق زیاد تیک گرفت این دفعه گفتن تو نماینده ی کلاس شدی از هیجان زیاد تیک گرفت.خواستم بپرسم کسی هست واقعا بچه اش بعد از بلوغ تیکش کاملا برطرف شده باشه؟ تورو خدا دقیق بگید اگر بعد از بلوغ درست میشن آنقدر حرص نخوریم

فکر نمیکنم ربطی ب بلوغ داشته باشه ی دکتر ببرش

دکتر چند تا بردم دارو دادن یکبار که دادم نه تنها خوب نشد بلکه ۳ روز کامل نمیتونست راه بره و سرگیجه وحشتناک گرفت

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

داداشم همین سن‌ها که بود یه تیکی داشت. شونه چپشو می‌نداخت بالا و همزمان یقه لباسشو می‌کشید جلو. 

بارها و بارها این کارو انجام می‌داد. مرتب بهش تذکر می‌دادیم. من که عصبی میشدم می‌دیدمش. 

یادمه گفتن بهش نگین. شما که به روش میارین بدتر میشه. یه مدت هیچی نگفتیم مشکل حل شد. الان 22 سالشه و خداروشکر خوبه. 

داداشم همین سن‌ها که بود یه تیکی داشت. شونه چپشو می‌نداخت بالا و همزمان یقه لباسشو می‌کشید جلو. باره ...

قبله از بلوغ تیک گرفت و چقدر طول کشید؟ مال من چون مجدد برگشته خیلی ترسیدم پس مشخصه درست نشده

دکتر چند تا بردم دارو دادن یکبار که دادم نه تنها خوب نشد بلکه ۳ روز کامل نمیتونست راه بره و سرگیجه و ...

اشتباه کردی داروها را ندادی منم تو نزدیکام دیدن بچه بود دارو خورد خیلی بهتر شد . 

دخترت حتما با روانپزشک و روانشناس باید صحبت کنه نباید اینقدر هیجانی بشه زندگی سرتاسر بالا پایین داره ....

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
ببخشید سوال بی ربط میپرسم دخترتون پریود میشه دختر من 9سالشه هیچی در مورد پریود نمیدونه هنوز علائم بل ...

نه تا زمانی که سینه درنیاد یعنی نمی‌خوان پریود بشن و نیازی نیست صحبت کنید

اشتباه کردی داروها را ندادی منم تو نزدیکام دیدن بچه بود دارو خورد خیلی بهتر شد . دخترت حتما با روانپ ...

دارو برای تیک بود نه کنترل هیجان بعد داروهای اعصاب میدن که آنقدر وحشتناک هست و عوارض زیادی داره ترجیح میدی تیک داشته باشه .البته میگم دختر من ۶ ماه قطع شده بود مجدد برگشت

دارو برای تیک بود نه کنترل هیجان بعد داروهای اعصاب میدن که آنقدر وحشتناک هست و عوارض زیادی داره ترجی ...

میدونم عزیزم . ببین دارو اعصابی ک ی مدت دکترت بگه مصرف کن ولی بدونی خوب میشی مشکل نداره .

همه داروها عوارض دارن سرگیجه دخترت اون اوایل عادی بوده با دکترش باید صحبت میکردید دوز دارو عوض میکرد . 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
قبله از بلوغ تیک گرفت و چقدر طول کشید؟ مال من چون مجدد برگشته خیلی ترسیدم پس مشخصه درست نشده

قبل از بلوغ بود

دبستانی بود

اصلا به روش نیار. ما چند ماه خودمونو زدیم به ندیدن حل شد. 

قبل از بلوغ بوددبستانی بوداصلا به روش نیار. ما چند ماه خودمونو زدیم به ندیدن حل شد.

خدا از دهنت بشنوه انشالله که خوب بشه من با هر بار دیدن این صحنه انگار آتیش روی قلبم میریزن.دعا کنید لطفا برامون ممنونم