2777
2789

ب دوستام خیلی خوبی میکنم ن از لحاظ مادی و...منظورم اینه باهم اوکی هستیم درهفته شاید چندباروهموببینیم اماهمیشه اولویتشون دوست دیگشونه 

تاالان چندتاچی پیش اومده ک شرایطشو داشتن ک برام انجام ندادن و زیرش کشیدن ن اینکه بگم مجانی

مثلامن امشب عروسی دعوت بودم قولم دادبیادبرام مژه بذاره زنگش زدم میگه من رفتم بیرون منم اسمی ازمژه نیاوردم فقط گفتم ک زنگ زدم بیای پیش هم باشیم البته ابنم بگم صبح پیامش دادم دراین مورد 

مال زیادی خوب بودنته

رفتارتو عوض کن و کمرنگ تر شو

بهشون اهمیت نده 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم زیاد باهاشون حرف نزن کم کم باهاشون سرد شو.... چون دوباره ناراحتت میکنن

دقیقا همین قصدو دارم 

خیلی ادعای دوستی میکنه ها

دیدم ک باهمه لباس ردوبدل میکنن تافهمید ک من  میخوام برم جشن گفت وای من اصلا لباس ازوسی نمیگیرم دوست ندارم ب کسی هم بدم منم گفتم ک اتفاقا منم همینطورم فرداهم میخوام برم لباس بخرم 

الانم قراربود بیاد میکاپ وشنیون کمکم کنه هزینه بهش بدم ن مجانی خودش گفت کمترازت میگیرم 

آدم اینجورموقع هاس ک طرفشومیشناسه

دقیقا همین قصدو دارم خیلی ادعای دوستی میکنه هادیدم ک باهمه لباس ردوبدل میکنن تافهمید ک من میخوام بر ...

فاصله بهترین جوابه با یکی دوستی کن که همه جوره هواتو داشته باشه منت نذاره.... ادم وقتی محتاج میشه ادما و میشناسه وقتی اونا رو شناختی میفهمی کی هستن تو این دوره زمونه دوستی ها سمی شده نمیشه اعتماد کرد من که به هیچکس اعتماد ندارم 

خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ...❤ ️️