2777
2789
عنوان

کاسبی دکترها❗

165 بازدید | 23 پست

این روزا خیلی دکترا نه سواد دارن ، نه شرف!

حتی اون بزرگوارانی که در حد کشوری مشهورن...

مصداقش بزرگواری که برای عمل کردن مادربزرگ ۷۰ ساله دیالیزی من علاوه بر پول بیمارستان ، سکه هم میخواست...

اونم درحالی که میدونست پدربزرگ من بازنشسته‌ست و دستش تنگه ، تو خونه مریضی داره که قیمت داروهاش میلیونیه...

یا دوست عزیز روانپزشکی که مطبش تا دو ماه آینده نوبت نداره و کیپ تا کیپ پر مریضه ، شاید خیلیا رو درمان کرده ولی نه مشکل منو درست تشخیص داد و نه درست درمان کرد ، یه دستگاه آر تی ام است تو مطبش گذاشته و واسه همه تجویز می‌کنه ، درحالی که تاثیر این دستگاه رو خیلی از بیماریها اثبات نشده!

نزدیک ۷۰۰ تومان واسه هر جلسه پول میگیره ، به عبارتی من تو ۵ ماه حدود ۳۰ میلیون هزینه کردم ، تو سن ۱۷ سالگی مشت مشت قرص اعصاب خوردم و عوارضش بدنمو نابود کرد ولی نهایتا جلسه آخر مشخص شد بیماریم چیز دیگه‌ایه🤡

(از اینکه ۵ ماه هم تحت درمان یه روانپزشک معروف دیگه بودم هم بگذریم)

ایشونم از رو نرفت و دوباره آر تی ام است نوشت ، من نرفتم و مراجعه کردم متخصص تغذیه

با یه قرص جوشان منیزیم و چندتا مکمل و راهکاری که یه روانشناس بنده خدا همون جلسه اول بهم گفته بود مشکل حل شد... (پروفسور بودن ایشون ، یه جلسه مشاوره دادن و حتی گفتن جلسه بعد رایگان ویزیتت میکنم و با اجازه خودت نتایج درمانت رو به صورت ناشناس در اختیار دانشجویان قرار میدم)

۱۰ ماه ، کلی قرص اعصاب ، کلی هزینه ، لطمه به درس و مدرسه و سرویس شدن دهن خودم و اطرافیانم...

خیلیه!

نه؟

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

منم یه موردی میشناسم بنده خدا کارگره و سرطان داره و دکتر برای عملش تمام سکه خواسته بود و این بنده خدا هم تو مطب گریه کرده بود که دخترم کار می‌کنه هزینه خونه رو میده و فلان اونم تازه قبول کرده بود نیم سکه بگیره💔🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم واس ی عمل ساده غده چربی اندازه گردو همین س ماه پیش ۴ تومن زیر میزی داد.هر بار ویزیت تعویض باند دو تومن س تومن پول گرفتن.بیمه این چیا رو ک نمیده فقط پول بیمارستان میده.دزد خونه شده

آره 

براهمین اگه خودت بفکر خودت باشی بهترین چیزه 

منکه هیچکی پیدا نکردم بتونه بهم کمک کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ماهم برای عمل سکه دادیمخدا ازشون نگذرهانتقام شرایط بد مملکت و از مردم میگیرن

نه که شرایط اینا خیلی بده

ایران واسه هرکی بد باشه واسه دکترا بهشته ، مالیات که نمیدن و عملا از جیب مردم میره ، زیر میزی هم میگیرن ، خدا تومان هم از بیمارستان و مطب...

وجدان ندارن اینا...

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

منم یه موردی میشناسم بنده خدا کارگره و سرطان داره و دکتر برای عملش تمام سکه خواسته بود و این بنده خد ...

:))))))

کثافتا خون ارث پدرشونو میگیرن 

براهمین از بیمارستان و دکترا خوشم نمیاد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مامانم واس ی عمل ساده غده چربی اندازه گردو همین س ماه پیش ۴ تومن زیر میزی داد.هر بار ویزیت تعویض بان ...

واسه مادربزرگ منم یه عمل کوچیک واسه رگ دستش بود 

یه سکه تمام زیر میزی میخواست...

نه که شرایط اینا خیلی بدهایران واسه هرکی بد باشه واسه دکترا بهشته ، مالیات که نمیدن و عملا از جیب مر ...

دقیقا

مردم غم مریضیشون کافی نیست ک باید غصه پول و زیر میزی اینارو هم بخورن 😕

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
ماهم برای عمل سکه دادیمخدا ازشون نگذرهانتقام شرایط بد مملکت و از مردم میگیرن

عزیزم شرایط اقتصادی اگه بد هست برا همه هست 

همه ما باهم داریم تو این شرایط زندگی می‌کنیم 

فقط برا دکترا نیست که بخوان از مردم بگیرن 

ادم باید با شخصیت باشه و شرف داشته باشه 

اگه به گرفتن بود کارگرا بیشتر شایسته گرفتن زیرمیزی هستن 

آره براهمین اگه خودت بفکر خودت باشی بهترین چیزه منکه هیچکی پیدا نکردم بتونه بهم کمک کنه

دقیقا...

واسم ۸ جلسه آر تی ام است نوشته بود دوباره ، بیشتر از ۵ میلیون 

درحالی که من با چندتا مکمل خوب شدم...

پا توی بیمارستان مطب بزاری همینه...کسی که بلد نباشه بدتر میکنه حالتو...من که روانپزشک نمیرم حدود 13 ...

منم اشتباه بزرگی کردم واقعا...

مخصوصا اینکه بدون تحقیق روش درمانی ایشون رو پیش گرفتم...

بنظرم اصلی ترین علتی که بخش مهمی از کادر درمان دیگه کار نمیکنن یا رفتن سمت زیبایی یا سکه و پول میگیره واسه عمل جراحی

همینه که فکر میکنیم کار“درمانی”باید ارزون باشه و‌ دکتر وظیفشه تحت هر شرایطی کار کنه

خانوما

درمان ذاتا خدمت گرانی هست

هزینشو

یا باید بیمار بده

یا بیمه

یا دولت

جز این باشه

قطعا سیستم درمانی فرومیپاشه