2777
2789

۳سال عاشقم بود یهو تو ی هفته عوض شده.حس میکنم عوض کردن ماشینشم بی تاثیر نیس ۳سال سوارپرایدش شدم خودم تشویقش کردم وام بگیره پرایدو کنه ۲۰۶حالا منم نمیشناسه.جمعه بهم گفت میخوام بعد عید برم اصفهان فوتبال بازی کنم هراز مدتی شاید بتونم ببینمت هرچی چند روز باهاش جنگیدم فایده نداشت دیشب پیام دادم مشکل نداره برو دراومده میگه ماهمو درک نمیکنیم باید چیکار کنیم؟مثلا من بگم دو سه سال دیگه شرایطم اوکی میشه بیام خواستگاری تو چی میگی؟از بس دیده این چند روز التماسش کردم داره میتازونه دیگه.دیگه بهش پیام نمیدم ولی یهو عوض شدن این ادم داره خیلی بهم فشار میاره.افسرده شدم چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا همینن اکثرا 

بخصوص اونایی که فقیر بودن

هویت خودشونو به پول وابسته میدونن و اگه به موفقیت مالی برسن حس میکنن ارزششون بالا رفته و باید برن سراغ یکی دیگه😂

ولش کن 

برمیگرده مطمئن باش ولی برگشت هم دیگه شما ادم حسابش نکن

برو با یکی که سانتافه ای لکسوسی چیزی داشته باشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من با یکی تو ارتباط بودم جفتمون معلم بودیم، من تسویقش کردم بره ازمون بانک بده. بانک قبول سد دیگه منو در حد خودش نمیدید خیانت کرد. بعد دو سال من با یه آدم خیلی بهتر با در امد خیلی بیشتر نامزد کردم که اون ادمو تو جیبش میذاره 

مردا همینن اکثرا بخصوص اونایی که فقیر بودنهویت خودشونو به پول وابسته میدونن و اگه به موفقیت مالی برس ...

واقعا همش میگم چرا نرفتم با ی ادم پولدار که فقط ی ماشینی عوض کرد رفت تو قیافه دوستام همشون میگن لولت خیلی بالاتره هم خوشگلی هم تحصیلکرده.این ادم فقط ماشین داره همین حتی شغلشم اسنپه

من با یکی تو ارتباط بودم جفتمون معلم بودیم، من تسویقش کردم بره ازمون بانک بده. بانک قبول سد دیگه منو ...

معلم هام رل میزنن خیانتم میکنن😑🤣البته خودمم معلمم 

با افتخار *معلم*

من با یکی تو ارتباط بودم جفتمون معلم بودیم، من تسویقش کردم بره ازمون بانک بده. بانک قبول سد دیگه منو ...

چجور کنار اومدی؟این ادم با من بدجور خوب بود یهو عوض شده و این خیلی داره بهم فشار میاره

واقعا همش میگم چرا نرفتم با ی ادم پولدار که فقط ی ماشینی عوض کرد رفت تو قیافه دوستام همشون میگن لولت ...

ولش کن بابا

کات کن برو با یکی که اوضاع مالیش خوب باشه که اگه یه ۲۰۶ خرید جوگیر نشه فکر کنه تو در حدش نیستی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵