2777
2789
یعنی ممکنه باردارباشم؟

اره ممکنه،علائم نداری؟اگه توخونه بی بر داری بزارفرداصبح

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
من که یک روز جلو انداختم

اره یا جلو میفته یا عقب .من عقب انداختم متاسفانه همین الکی امیدمو بیشتر کرد 

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش؛خواهی دید که آن لحظه هرگز نخواهد رسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم عصبانی شد میگه چرا گریه میکنی هردو آزمایش دادیم مشکل نداریم هنوز ۴ماه اقدام کردیم بالاخره ...

شنیدم میگن تا چند وقت تخمک مقاومت نشون میده جلو اسپرما .از لحاظ علمی نمیدونم فقط شنیدم.یعنی خیلیا بی مشکل هستن ولی باردار نمیشن تا چن وقت یهو غافلگیر میشن.من ک ۶ سال جلوگیری داشتم .البته طبیعی.ای کاش زودتر اقدام میکردم برا بچه دوم

ولی من خوشحالم که در اولین ماه اقدامم اینطور بی بی چک فریبم داد.هررررررگز دیگه بی بی چک نخواهم خرید،اگرم تا ده روز  پربود نشدم میرم آز-کلا از ماه دیگه منتظر پریودی میمونم.قراره دو تا کلاس هم ثبت نام کنم حالشو ببرم

تا چندماه اگه باردار نشدیم باید بریم دکتر؟

بستگی به شرایطتون داره مثلا سن

اگه سنتون کمه و یا مشکلی مثل کیست ندارین تا یکسال باید برای بارداری صبر کنین بعدش برین دکتر

احتمال بارداری به گفته دکتر من در هر ماه فقط 10درصده

پناه برخدا منم پریود شم دوباره شروع میکنم .شوهرمو خیلی ناراحت کردم امروز

ببین ی نصیحت خواهرانه از من .مردا از زن ضعیف بدشون میاد .من این ماه زندگی رو ب کام خودمو همسرم زهر کردم .با اینکه بارداری اولم راحت بود چون زیاد مقاله خوندم درباره نازایی هی بش میگفتم نکنه نشه نکنه تخمکم ازاد نشه نکنه نگیره نکنه حامله نشم ایقد گفتم تا واقعا نشدم .الانم تا دیشب ناراحت بودم گفتم اینهمه دعا کردم الکی اصن خدا منو دوس نداره اصن ایقد بدش اومد گفت ایمانت چقد ضعیفه خجالت بکش بعدم بچه دوممونه هر وقت خودش بخاد میده .منم الان پا شدم دسی ب سر و روو خودم کشیدم شام درست کردم نشستم تا بیاد .خودتو قوی نشون بده و ب شوهرت امید بده .من اینجور میگم حتما بچه سالمی نمیشده که خدا نخاسته باردار بشم.تو هم اینجور فک کن.ایشالا بزودی ازمایش مثبتمونو نشون بدیم.ببخش طولانی شد

متنفرم از بی بی چک ب شوهرم بگم دیگه قاطی میکنه تخمدانام تیرمیکشه دیروزم خیلی حالت تهوع داشتم 

احتمال باردارباشی

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤

بابا 4 ماه که چیزی نیس این همه غصه میخوری بلکه جای من بودی یه سالو نیمه منتظرم 

خدا بزرگه صبر داشته باش 

بعد از سه سال انتظار بالاخره خدا یه فندوق تو دلم کاشت و معجزه شو بهم نشون داد الانم دختر گلم تو آغوشمه خدایا شکرت   
چرا سه ماه قبل ک اقدام داشتم عقب نیفتاد

رحمت داره اماده میشه من اینو شنیدم .البته خدا از توی دلت خبر داره گلم من اگه چیزی نمیگم واسه اینه الکی امید واهی بهت ندم.شایدم واقعا باردار باشی گلم.ولی معمولا تیتر بتا دقیقه کمترین بتا رو هم باید نشون بده.