2777
2789
بابا 4 ماه که چیزی نیس این همه غصه میخوری بلکه جای من بودی یه سالو نیمه منتظرم  خدا بزرگه صبر ...

ایول اراده

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش؛خواهی دید که آن لحظه هرگز نخواهد رسید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چندماه اگه باردار نشدیم باید بریم دکتر؟

تا یکسال اگه جلوگیری نکردی و نشدی بهتره آزمایش بدید خودت و همسرت.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ببین ی نصیحت خواهرانه از من .مردا از زن ضعیف بدشون میاد .من این ماه زندگی رو ب کام خودمو همسرم زهر ک ...

مرسی عزیزم واقعا درست میگی. منم باید سعی کنم قوی باشم

شوهر منم میگه ایمانت ضعیفه هروقت خدا بخاد بهمون میده عجله نکن

مرسی عزیزم واقعا درست میگی. منم باید سعی کنم قوی باشم شوهر منم میگه ایمانت ضعیفه هروقت خدا بخاد بهم ...

خواهش گلی.اره بخدا من بهم ثابت شده هر چقد حساسم رو هر چی خدا بم نمیدش یا حتی ازم میگیرش.بیخیال باشیم ببین چطور خدا دوتا دوتا بهمون بچه بده😁اصلا هم حساب کتاب و اینا رو نمیخام رعایت کنم.ماه قبل با کیت پیش رفتم هیچی نشد 😬بعد از پاکی برو اقدام بهترین راهه

دقیقا دیگه مرتب اقدام...حداقلش اینه بدن عادت میکنه

اره بابا ضرری ک نداره .خوبیشم اینه تخمکو از دست نمیدیم .میگم من میخام از الان تا ۷ روز پری ویتامین ای و سی بخورم .خوبه برا تخمک؟