nastaraniiiii مدیر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 5124 عنوان بتای منفی | مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 100 پست سلامدیشب بی بی چکم مثبت شد امروز آز دادم منفی بودخیلی تو ذوق خورد😔😔😔۶روز تاخیر دارم ❤ 1396/10/14 | 18:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 بخدا انقد گریه کردم اشکال نداره. گریه هم خوبه. سبک میشی. من یکسال بارها و بار ها اینجور شدم. ولی الان بچم جلوم راه میره.صبور باش و توکل کن. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
melisa70 عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 294 منم بی بی مثبت شد فرداش آز دادم منفی بود یه روز بعد پری شدم اره دیدی چه ضد حالیه.نمیدونم بارداری چرا ایقد سخت شده.من برا بچه دوممه.اولیو راحت باردار شدم ولی برا دومی نمیدونم چه مرگمه ایقد استرس دارم .از بس تو نی نی سایت چرخیدم هی درباره تخمک گذاری خوندم روانی شدم.چن بارم کاربریمو قط کردم ک نیام بازم برگشتم.خدا بهم رحم کنه شوهرمم دیوونه کردم تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش؛خواهی دید که آن لحظه هرگز نخواهد رسید...
۲۲۵ عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 1135 اها منفی بوده،ولی بهش دقت نکن،صب کن بعد،ی وقت گرمی نخوریا زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
nastaraniiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 5124 اه اه همون دیگه.مال من مارک rodes اصلا مثبت نمیشد ولی مدیکور هاله انداخت ایقد ذوق کردم .چهار روز بعد ... ممنون عزیزم اره منم باید سعی کنم استرس نداشته باشم ❤
nastaraniiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 5124 اشکال نداره. گریه هم خوبه. سبک میشی. من یکسال بارها و بار ها اینجور شدم. ولی الان بچم جلوم را ... زنده باشه عزیزمخدا کمک کنه بهم 😔😔 ❤
raha97 عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 161 سلام نگران نباش منم بی بی چکم مثبت بود چهار روز بعد از پریودم بتا دادم منفی بود وقتی ده یا دوازده روز از پریودم گذشت بتا مثبت شد مال بعضی ها دیر تر نشون میده
melisa70 عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 294 نه هیچوقت منم منظم منظم بودم .هر کی میگفت تو اقدام عقب میندازم میگفتم چه بی ربط یعنی چی.ولی برا خودمم پیش اومد.این نشونه خوبیه رحممون داره اماده میشه . تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش؛خواهی دید که آن لحظه هرگز نخواهد رسید...
nastaraniiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 5124 اره دیدی چه ضد حالیه.نمیدونم بارداری چرا ایقد سخت شده.من برا بچه دوممه.اولیو راحت باردار شدم ولی برا ... منم شوهرم عصبانی شد میگه چرا گریه میکنی هردو آزمایش دادیم مشکل نداریم هنوز ۴ماه اقدام کردیم بالاخره میگیره ولی من خیلی ناراحتم ❤
بهشت عضویت: 1395/12/27 تعداد پست: 1671 منم منظم منظم بودم .هر کی میگفت تو اقدام عقب میندازم میگفتم چه بی ربط یعنی چی.ولی برا خودمم پیش اومد ... من که یک روز جلو انداختم
nastaraniiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 5124 اها منفی بوده،ولی بهش دقت نکن،صب کن بعد،ی وقت گرمی نخوریا یعنی ممکنه باردارباشم؟ ❤
melisa70 عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 294 ممنون عزیزم اره منم باید سعی کنم استرس نداشته باشم اره عزیزم .قوی باش.من خیلی ناراحت شدم ولی میگم وقت رو که ازمون نگرفتن .بازم تلاش میکنیم تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش؛خواهی دید که آن لحظه هرگز نخواهد رسید...
nastaraniiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 5124 تا چندماه اگه باردار نشدیم باید بریم دکتر؟ من از اول رفتم دکتر ❤