2821
2789
عنوان

شیرم نمیاد

64 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من سینه هام کوچیکه اما شیرم زیاد بود تند تند سینه هام سفت میشد و بزرگ

جوری ک از یه طرف میدادم اون یکی سمت چکه میکرد

الان از دیروز سینه سمت راستم کلا کوچیک و نرم شده توش شیر نداره 

خیلی نگرانم علتش چیه؟ 

چیکار کنم دوباره درست شه؟؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم

اوضاع تغذیه ات چطوره؟

ینی الآن خودت با انگشتات فشار میدی هم شیر نمیاد بیرون؟

قطره ی شیرافزا میخوری؟

دوش آب گرم خوبه. زیر دوش وایستی چند دقیقه که گرماش تآثیر داشته باشه روی روان شدن شیر.

ماهی هم شیر رو زیاد میکنه.

چای کمرنگ هم همینطور.

کیسه آب گرم بذار روی سینه هات اگر نمیتونی هر روز دوش بگیری.

سلام عزیزماوضاع تغذیه ات چطوره؟ینی الآن خودت با انگشتات فشار میدی هم شیر نمیاد بیرون؟قطره ی شیرافزا ...

اوضاع تغزیم عادیه اخه میدونی شیرم خیلی زیاد بود یهو از دیروز اینجوری شد نمیدونم چرا

دوش آب گرم ام گرفتم. قرص شیر افزا ام هروز میخورم از دیروز همونجوریه فایده نداشته 

عزیزم 

کالاندولا 

باز بذار بچه رو همش نبند با پوشک 

شیر میدی حدود نیم ساعت بعدش جیش میکنه 

اون موقع حتما بشور با اب ولرم 

حتما قسنگ خشک کن حالت ضربه ای 

حوله رو نکش به پشتش 

بعد بذار یکم هوا بخوره 

بعد کالاندولا بزن 

قشنگ چرب کن پشتشو 

اگه دیدی زیادی قرمزه 

ان ان رو یه نخود با کالاندولا یه نخود قاطی کن کف دستت بعد بزن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1