2777
2789

نشستم آلو بخارا میخورم،غذامم گذاشتم فقط برنج مونده که منتظرم 7 شه بعد بزارم،به فکر اقدام امشبم هستم،و شبای دیگه ب اینکه این ماه حامله میشم یا نه.کلا فکرم مشغوله.از یه طرفم تل بالا نمیاد و اعصابمو خرد کرده😐😞

منم که امروز تازه فهمیدم نی نی دارم و کل نی نی سایت رو گذاشتم روی سرم خخخخخ الانم عین شوک زده ها یه ...

اخی عزیزم انشاا... این روزام نگرانی خودشو داره از ی طرف از درد زایمان میترسم از ی طرفم خسته شدم دوس دارم زودتر بیاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من عاشق حلوام،خودمم خشمزه نمیتونم درست کنم    

میخوای دستورشو بدم حتما خوشمزه میشه کاری نداره 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

دو لیوان شیر و نصف لیوان گلاب مقداری زعفرون کمتر از یه لیوان شکر و باهم مخلوط میزاریم روی حرارت دو تا قل که زد شکر حل شد خاموش کن 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

دو لیوان ارد و تو ماهی تابه با شعله کم تفت بده تا رنگ زعفرونی بشه یکم طول میکشه اینجا . بعد کمتر از یه لیوان کره اب شده یا روغن مایع یا مخلوط هر دو رو به ارد اضافه کن یکم تفت بده 

اینجا مایع کاملا شله نگران نباش ارد و از روی گاز بردار مخلوط شیر و کم کم اضافه کن و تند تند هم بزن همه رو بریز هم بزن تا یکدست بشه بعد دو دقیقه بزار روی گاز دسته شو بگیر تکون بده تا حلوا جمع بشه 

همین تموم شد . فقط این گهواره کردن خیلی مهمه یعنی دسته ماهی تابه تو بگیر حلوا رو محکم از چپ به راست بکوبون تا به روغن بیفته . تموم شد