نشستم آلو بخارا میخورم،غذامم گذاشتم فقط برنج مونده که منتظرم 7 شه بعد بزارم،به فکر اقدام امشبم هستم،و شبای دیگه ب اینکه این ماه حامله میشم یا نه.کلا فکرم مشغوله.از یه طرفم تل بالا نمیاد و اعصابمو خرد کرده😐😞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دو لیوان ارد و تو ماهی تابه با شعله کم تفت بده تا رنگ زعفرونی بشه یکم طول میکشه اینجا . بعد کمتر از یه لیوان کره اب شده یا روغن مایع یا مخلوط هر دو رو به ارد اضافه کن یکم تفت بده
Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اینجا مایع کاملا شله نگران نباش ارد و از روی گاز بردار مخلوط شیر و کم کم اضافه کن و تند تند هم بزن همه رو بریز هم بزن تا یکدست بشه بعد دو دقیقه بزار روی گاز دسته شو بگیر تکون بده تا حلوا جمع بشه
Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️