2777
2789

نشستم آلو بخارا میخورم،غذامم گذاشتم فقط برنج مونده که منتظرم 7 شه بعد بزارم،به فکر اقدام امشبم هستم،و شبای دیگه ب اینکه این ماه حامله میشم یا نه.کلا فکرم مشغوله.از یه طرفم تل بالا نمیاد و اعصابمو خرد کرده😐😞

منم که امروز تازه فهمیدم نی نی دارم و کل نی نی سایت رو گذاشتم روی سرم خخخخخ الانم عین شوک زده ها یه ...

اخی عزیزم انشاا... این روزام نگرانی خودشو داره از ی طرف از درد زایمان میترسم از ی طرفم خسته شدم دوس دارم زودتر بیاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من عاشق حلوام،خودمم خشمزه نمیتونم درست کنم    

میخوای دستورشو بدم حتما خوشمزه میشه کاری نداره 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

دو لیوان شیر و نصف لیوان گلاب مقداری زعفرون کمتر از یه لیوان شکر و باهم مخلوط میزاریم روی حرارت دو تا قل که زد شکر حل شد خاموش کن 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

دو لیوان ارد و تو ماهی تابه با شعله کم تفت بده تا رنگ زعفرونی بشه یکم طول میکشه اینجا . بعد کمتر از یه لیوان کره اب شده یا روغن مایع یا مخلوط هر دو رو به ارد اضافه کن یکم تفت بده 

اینجا مایع کاملا شله نگران نباش ارد و از روی گاز بردار مخلوط شیر و کم کم اضافه کن و تند تند هم بزن همه رو بریز هم بزن تا یکدست بشه بعد دو دقیقه بزار روی گاز دسته شو بگیر تکون بده تا حلوا جمع بشه 

همین تموم شد . فقط این گهواره کردن خیلی مهمه یعنی دسته ماهی تابه تو بگیر حلوا رو محکم از چپ به راست بکوبون تا به روغن بیفته . تموم شد