2777
2789

خستم از بس دردمیکشم الان بهش میگم به حمایتت نیاز دارم یه جوری نگام کرد انگار بادیوار حرف میزنم د اخه چته اینجوری میکنی. به خدا دیشب سرماخورد تا عصری داشتم بهش میرسیدم هردقه دارو و غذابهش میدادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خستم از بس دردمیکشم الان بهش میگم به حمایتت نیاز دارم یه جوری نگام کرد انگار بادیوار حرف میزنم د اخه ...

يني چي بيكاري سهل انگاري ؟؟ مردا همينن من به شوهرم ميگم دركم كن ميگه اينارو نگو نميفهمم

یه مدته خونریزی م. ق. ع. د. دارم دوت دکتر رفتم گفتن شقاق بواسیر وهموروئیدنیس. ارجاعم دادن به پزشک دیگه بخاطر شرایط نرفتم اون دکترو. الان دو روزهعلاوه بر مشکل خونریزی دست ها و پاهام کبودشدن. امروز بهش میگم به خرافات عقیده ندارمولی شاید به چشم کسی اومدیماینجوری شده آقا برگشته میگه خوبه فقط مونده بری دنبال دعانویس. خب چیکارکنم وقتی نمیدونم دلیل بیماریم چیه روحیه ام خرابه بچم کوچیکه دلم الان حمایتتو میخواد نه اینکه اینجوری رفتارکنی

خب عزیز دلم باید بری دکتر حتما. خونریزی دلایل مختلف داره که یکیش بواسیر و ایناس. نکنه روده بزرگت مشکل پیدا کرده؟؟؟؟؟ کولونوسکوپی برات ندادند؟؟؟ شوهرتو ولش کن. خودتو دریاب. سریع برو پیش یه دکتر خوب دیگه