2777
2789

ایشون اولین بار که ازش خواستگاری میشه (پسر صرفا به اجبار خانواده که سن داره می‌ره بالا و ‌... خواستگاری می‌کنه )ج رد میده با اینکه ۱ ماه با پسر صحبت می‌کنه ، میگه که بچه ام و ... 

حالا همون موقع دقیقا پسر عاشق یه دختر دیگه میشه به شدت خیلی زیاد و حتی خیلی خانواده دختر ۳ سال هست مانع میذارن جلو پا پسره اما بیخیال نمیشه و همه میدونن چقدر عاشقانه پای عشقش مونده (حتی دختره یبار ولش کرد بازهم عاشقش مونده ) 

الان تو نگو که اون دختر اولی سریعا پشیمون شده و این ۳ سال داشته نقشه می‌ریخته برای دلبری ، و نمیدونسته جریان عشق پسر رو ( دختر دومیه از اولیه به شدت زیباتره اینو همه راجع بهش میگن به حدی که اولیه رفت ژل و ... هم تزریق کرد بابت این موضوع )

بعد از سه سال فهمید و حتی از طلسم و هزار تا چیز دیگه استفاده کرد الان هم شماره اون دختر که پسره عاشقشع رو سیو کرده و مداوم عکس های عاشقانه اشونو میبینه 

نگرانشم ، زیاد دوست ندارم خودم برم سمتش و فضولی کنم 

اما مدت پیش حالش خیلی بد بود 

الان چه حسی داره یعنی ؟ چی میشه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نفهمیدم اولی کیه دومی کیه

اولی : کسی که پسر به دلیل بالا رفتن سن ازش خواستگاری می‌کنه و ج رد میده اما پشیمون میشه دختره 

دومی : دختری که پسره عاشقشع و ۳ سال پاش مونده 

حالا اولی پشیمون شده که ج رد داده و میخواد بین اینارو بهم بزنه