2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بهتون بگه الاغ چی در جوابش میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 68 پست

وقتی به داماد هم میگه که دخترش زیر دستشه جای حرفی دیگه نیست 

من بودم از عمد هر سری جلوش بلند می‌خندیدم اگرم می‌گفت میگفتم دوست دارم برخلاف قرآن عمل کنم 

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو تا جایی که من می دونم خدا توصیه به بددهنی نمی کنه..ولی ایه داریم می گه با مردم با زبان خوش سخن بگو..

مادر شوهرت از خودش ایه قران دلخواهشو می سازه انگار..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
بچه ها منم دیدم تو معنی قرآن یه اینطور چیزی نگفته خندیدن با صدای بلند گفته صدای بلند صدای خران است ش ...

من هم اینو خواندم... راست میگی..فکر کنم سوره لقمان هست..ولی داد و فریاد میگه..من و خواهر شوهرم نشسته بودیم تو آشپزخونه داشتیم یک کلیپ خنده دار می‌دیدم..حتی مرد هم نبود که بگم صدای بلندم باعث جلب توجه میشد..این خانم و همسر من هم نشسته بود تو هال..یهو از هال بدو بدو اومد گفت آنقدر بلند نخند و ...

یه جمله هست توقران کمثل الحمار...صدای مثل الاغ....ولی نمیدونم دقیقا مربوط به چه کسانی بوده..فکر نمیک ...

مثل كسانى كه [عمل به] تورات بر آنان بار شد [و بدان مكلف گرديدند] آنگاه آن را به كار نبستند همچون مثل خرى است كه كتابهايى را برپشت مى ‏كشد [وه] چه زشت است وصف آن قومى كه آيات خدا را به دروغ گرفتند و خدا مردم ستمگر را راه نمى ‏نمايد (۵)

من هم اینو خواندم... راست میگی..فکر کنم سوره لقمان هست..ولی داد و فریاد میگه..من و خواهر شوهرم نشسته ...

دفعه دیگه بلند بخند جر بخوره .اگرم گفت بگو منظورش داد و فریاد و دعوا نه خندیدن .اتفاقا خدا از ادم خوشحال خوشش میاد

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

من هم اینو خواندم... راست میگی..فکر کنم سوره لقمان هست..ولی داد و فریاد میگه..من و خواهر شوهرم نشسته ...

عزیزم چرا توضیح میدی.

مادر شوهرت واقعا ادم بی ادبیه.و باید باهاش مثل خودش رقتار شه.

مثل همسایه نفهم ما .

ماشین میذاشت تو پارکینگ ما.هرکی بهش خرف میزد صداشو میبرد بالا.

دو سه بار جلوش دراومدم داد و بیداد کردم.زنگ زدم مامور تا دیگ‌ماشین نیاورد.

با هرکی مثل خودش رفتار کن

اره اتفاقا این ایه الان برا مادرشوهرت مصداق پیدا می کنه

استارتر بخدا غیر قابل باوره برام بهت گفته الاغ بعد تو خودتو زدی به اون راه عین اوسکولا جوری رفتار کر ...

بخدا نمی‌دونم چی بگم...همش خفم میکنن..فقط دخترانش معذرت خواهی کردن...خودمم از اسکل بودنم دارم می‌سوزم