2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بهتون بگه الاغ چی در جوابش میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 68 پست
بخدا به همه میگه..بد دهنه..به دامادش میگه رقاص..به اون یکی میگه سگ...من موندم چرا بچه هاست جلوش واین ...

وای چ زن بی ادبیه ..پس کلا بی تربیته .اصلا باهاش هم کلام نشو ..شوهرت چیزی نگفت؟

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چ زن بی ادبیه ..پس کلا بی تربیته .اصلا باهاش هم کلام نشو ..شوهرت چیزی نگفت؟

مثل یخ فقط نگاش کرد...من به خواهر شوهرم گفتم به من میگه الاغ؟گفت جان مادرت هیچی نگو ما معذرت میخوایم...اما شوهرم لال...ترسید شیرش قطع بشه

میگفتی اونجا که خدا همچین حرفیو زده گفته خر اونی که با غرور پا میزنه رو زمین و با تکبر رفتار میکنه مثل ادمی که به خودش جرات میده به بقیه توهین کنه والاع چه قران لرا خودشون تفسیر میکنن

اسکول پلشت بهش بگو بره ایه بعدی اون بخونه زیاد زر نزنه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها منم دیدم تو معنی قرآن یه اینطور چیزی 

نگفته خندیدن با صدای بلند 

گفته صدای بلند صدای خران است 

شاید منظورش داد و هوار کردن و دعوا کردن با صدای بلنده

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

مگه میشه مگه داریم چرا ما نخوندیم همچین چیزیو ملت به کلام خدا هم تهمت میزنن یعنی به خدا هم تهمت بزنی ...

یه جمله هست توقران کمثل الحمار...صدای مثل الاغ....ولی نمیدونم دقیقا مربوط به چه کسانی بوده..فکر نمیکنم منظورش بلند خندیدن بوده..

پارسا پسرمامان😍
مثل یخ فقط نگاش کرد...من به خواهر شوهرم گفتم به من میگه الاغ؟گفت جان مادرت هیچی نگو ما معذرت میخوایم ...

گلم شیر خر خیلی فواید داره ب شوهرت حق بده نگران قطع شدن شیرش باشه😂

مگه میشه مگه داریم چرا ما نخوندیم همچین چیزیو ملت به کلام خدا هم تهمت میزنن یعنی به خدا هم تهمت بزنی ...

چنذ روز پیش یکی گفت تخم مرغ شکوندن برای چشم نظر حرامه.

تو قران اومده.

من🧐

قران🧐

تخم مرغ🧐

یه جمله هست توقران کمثل الحمار...صدای مثل الاغ....ولی نمیدونم دقیقا مربوط به چه کسانی بوده..فکر نمیک ...

برا اونایی که با تکبر راه میره 

قران مثال خر میزنه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵