2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوانگار که پیام نمیده ، احتمالن باید دیدگاهتان و عوض ونیتا ۱۵ روز یا یک ماه و نیم دیگه تغیرات میبینی ...

سخته که دیگه سوال نپرسم

ولی باشه چشم سعی میکنم دیگه چیزی نگم

فقط بعنوان سوال اخر میشه بگید راجب زمان ازدواجم چی حس میکنید؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

بعد کارهایی ک گفتم بکنگشایش برای شما تا سه ماه هستیعنی اواخر اردیبهشت تا اوایل خرداد

ببخشید که بازم سوال میپرسم

منظور شما از گشایش ، پیدا شدن خواستگاره یا ازدواج ؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

برا منم بگو کراشم بهم توجه میکنه؟ پسر خوبیه؟

پسر خوبی نیست،در صورتی که خودت ریز نقش باشی..و توجه داره چون خوش زبونه و توجهش الکی برای دل بردن تو و رسیدن بمقاصد خودش..صورت تو رو شبیه دخترای دبیرستانی دیدم

موهای روشن 

زمان کوتاهه به ماه

برای کار ازت راهنمایی گرفتم تا الان درست گفتی منتظرم برای بقیه مراحل حالا میشه لطفا بگی شوهرم کی راضی میشه که برم سرکار؟ کسی رو باید واسطه کنم که راضیش کنه غیر مستقیم ؟