۹۸۹۷ مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1450 عنوان حس ششممی | مشاهده متن کامل بحث + 24825 بازدید | 3490 پست امم هرچی حس میکنی پلیززز بگو پروانه🦋🥺 1403/11/24 | 04:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
weepingwillow عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 8542 لذت بردم از آیدی تو ،افرین واقعا افرین چ مطالبی🥰❤️🌹 آیدی خودتون هم خوبه زن ۳۰ سال🙂 .
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 لذت بردم از آیدی تو ،افرین واقعا افرین چ مطالبی🥰❤️🌹 😘😘ممنونم که خوندین اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25210 خب درست بود؟ ان شاءالله که درسته😁😅ان شاءالله هرچی خیره اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 خیلی حس حقارت و حماقت میکنم از خدا میخام بیاد واسه معذرت خواهی حتی اگر به زبون نیاره تا ادم قبل بشم ... خوب میشه حالت..ولی خودت باید بخودت کمک کنی زمان و از دست نده
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 11531 خوب میشه حالت..ولی خودت باید بخودت کمک کنی زمان و از دست نده چطوری دوستم
ملییییییی عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 7179 اره مشهد سلامم بدی کافیه و کربلاعباس بزار ولو یک بار تصورش کن صداش بزن عباس،چون امام عصر به اسم عموش ... عزیزم تو رو خدا جوابمو بده یه مشکلی دارم کی حل میشه لطفا بگو
بوقققققق عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 1336 خوب میشه حالت..ولی خودت باید بخودت کمک کنی زمان و از دست نده عزیزم سلام نماز روزت قبول باشه بله واقعا درست میگین اما خب من متاسفانه ایمان و ارادم ضعیفه😔میشه لطف کنین یه سوالم جواب بدین؟تو طالع من شخصی رو میبینین بیاد واسه آشتی یا نه؟🌹🌹🫶💚 درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 عزیزم سلام نماز روزت قبول باشه بله واقعا درست میگین اما خب من متاسفانه ایمان و ارادم ضعیفه😔میشه لطف ... اگه اون با مادر تنها زندگی میکنه.انسان خوبیهیا اگه خودش زن مسنی هست،حقیقت مادری بیمار دیدم،اینا رو خوب بخون و بخاطر بسپار،هر چی ببینم میگم ولی فعلن گرفتاری دارد
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 عزیزم تو رو خدا جوابمو بده یه مشکلی دارم کی حل میشه لطفا بگو ازدواج؟خرید خانه؟سفر به مریخ؟آشتی با همسر؟خرید طلا یا ماشین؟دوست من انقدر هم محافظه کار نباشمشکلت و بگو تا بگم..من بین این همه کدوم و بگم
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 چطوری دوستم بلطف خدا خوبم..در پناه خدا باشید تک تک شما شیعیان مولاو خانواده هاتون..کنار شما هم مولا عنایتی به من کنهبه خودم و اجدادم و..یا ایهاالعزیز مسنا و اهلنا الضر
vittozahra عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 9710 خوب میشه حالت..ولی خودت باید بخودت کمک کنی زمان و از دست نده محمدرضا حسش چیه من وایسادم منو نمیشه کشت
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 محمدرضا حسش چیه در مورد شما : پنجاه پنجاه/اگر سبزه ایو اگر سفید ۷۰/باید کامل بگی بعدا البته..در پناه خدا
vittozahra عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 9710 در مورد شما : پنجاه پنجاه/اگر سبزه ایو اگر سفید ۷۰/باید کامل بگی بعدا البته..در پناه خدا سفیدم ،چشم و ابرو مشکی ،یبارم پیشنهاد داده بهم گفتم نه من وایسادم منو نمیشه کشت