2777
2789
شیک پوش لباس کوتاه و شلوار لی!یه جورایی شیطون صورت کشیدهو اهل هنر و موسیقی و گشت و گزار ! علاقه زیاد ...

من چطوری ام 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به موارد آنتیک علاقه دارییه جورایی خاصی

اره درسته؟ 😎 حالا بگو ببینم من عکاس موفق تری هستم یا مدرس زبان؟ نقاش خوبی میشم؟؟ 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اره درسته؟ 😎 حالا بگو ببینم من عکاس موفق تری هستم یا مدرس زبان؟ نقاش خوبی میشم؟؟

حقیمت چون اومدی امتحانم کنی دام‌شکست! آخه منکه پول نمیگیرم

میگم برای فرج‌امام زمان دعا کنید و اینکه عجیبه در هر سه دیدمت ولی نقاشی آرومت میکنه و عکاسی تو رو به تاریخ میبره و دور دستها و تدریس زبان از خودت درت میاره

حقیمت چون اومدی امتحانم کنی دام‌شکست! آخه منکه پول نمیگیرممیگم برای فرج‌امام زمان دعا کنید و اینکه ع ...

عزیزم بخدا قصدم این نبود 🥺🥺🥺 شرمندتم عزیزم 

اخه میدونی چیه؟ من چندین ماهه درگیر خودمم همش دنبال اینم بدونم پا تو چه مسیری بذارم موفق ترم فعلا شغل قنادی رو شروع کردم ولی دلم خیلی باهاش نیست اما استخاره زدم گفته شد که خیلی خوبه و پرثمر 

چه جالب گفتی🥹🥹🥹💫

حقیمت چون اومدی امتحانم کنی دام‌شکست! آخه منکه پول نمیگیرممیگم برای فرج‌امام زمان دعا کنید و اینکه ع ...

فقط تدریس زبان از خودم در میاره منو یعنی چی؟؟ عکاسی منو به تاریخ و دوردست ها میبره یعنی خیلی خوبه؟؟؟ 

چشم

ببخشید میشه از قیافشم بگین؟🥺🥺 

و اینکه ایا به کسی که مد نظرمه میرسم؟🥺

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

فقط تدریس زبان از خودم در میاره منو یعنی چی؟؟ عکاسی منو به تاریخ و دوردست ها میبره یعنی خیلی خوبه؟؟؟

عکاسی علاقه تو رو به طبیعت زیاد میکنه به روزنامه به هر جا تصویری هست پس بعد زمانی داره

نقاشی رنگ کردن رنگهاست و لمس اونا آرامش داره

اما زبان انگلیسی تو وقتی میدونی پدر از واژه پ د ر هست و فادر از اف دی ای و ار خودش باعث میشه با دو نو قوم حرف بزنی و...

خودت اینا رو کنار هم بچین

عکاسی علاقه تو رو به طبیعت زیاد میکنه به روزنامه به هر جا تصویری هست پس بعد زمانی دارهنقاشی رنگ کردن ...

عزیزم میشه هر چی درباره م حس میکنی بگی

و اینکه اونی ک تو ذهنمه بهم حسی داره؟

عکاسی علاقه تو رو به طبیعت زیاد میکنه به روزنامه به هر جا تصویری هست پس بعد زمانی دارهنقاشی رنگ کردن ...

پیچیده شد عزیزم ممنون و دعاگوت میشم اگه بگی توی کدوم یکی موفق تر میشم و آینده روشن تری دارم و باید الان شروعش کنم از لحاظ مادی و معنوی