2777
2789
در خواست بده..خواب شیطانی بودهفعلا ذکر نگو فقط واجباتتا دو هفته دیگم خوب میشع حال روحیتمشکلاتتمبین ۴ ...

واقعاراست میگین همش میگم امام زمان ازمن راضی نیست هرکاریم کنم فایده نداره  کلاسست شدم من یه ساله غرق مشکلاتم خداخیرتون بده دعام کنین 🙏🙏🌹🌹🌹

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اومدم ازت عذر بخوام ..امیدوارم نگاه به دلت کنی و منو ببخشیاخرین پیامم تمروز برا توچون خیلی مهربونی.. ...

عزیزم این چ حرفیه عذر خواهی چیه انشالله به هر چی میخوای برسی گلی

ولی حس ششمت عالیه

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

ماه دوم تابستانزوج جوانی با فرزند کمماشین انها سفیدمرد عینکی..در خونه شما دیدم نمیدونم چرا پارک یا م ...

وای چقدر دیر🥲انشاالله آدمهای خوبی باشن

آره اتفاقا باغ بزرگی نزدیک خونمونه.... ممنون

اومدم ازت عذر بخوام ..امیدوارم نگاه به دلت کنی و منو ببخشیاخرین پیامم تمروز برا توچون خیلی مهربونی.. ...

نمی دونم این بحث و دعوای من و شوهرم چرا تموم نمیشه خسته شدیم از این همه بحث🥲بنظرت مشکل از کدوممنونه؟ 

سلام لطفا درخواست منم قبول کنید🙏🏻

کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷

عزیزم این چ حرفیه عذر خواهی چیه انشالله به هر چی میخوای برسی گلیولی حس ششمت عالیه

سلام بزرگوار بهمت مولایم تنها روی ابر نشسته و میخندم به اهل دنیا براستی دیداری نزدیک دارم با امیرالمومنین..دیداری که از کرمش همه دارن وقت رخت بستن از دنیا..ای صاحب هل یمت یرنی : محبت کن و نقد جانمان بگیر بفدای لبخندت/بزگوار امام زمان ، حجت الان ماست و امام عصر نام دارد ولو بزبان ساده هر روز نگاهی جانبش کن و بگو دوستت دارم ، کمکم کن، تمام مشکلاتت حل میشود : و تا یک هفته دیگه با شخصی اشنا میشی و انگار پیشنهادی که مدتهاست منتظری میگیری

برادرم رفت برای مصاحبه با خبر خوش اومد درست گفتین

گفتم نگران نباش،آنچه می فرمایند حضرات گوش میکنم و می گویم : لطفا آشتی کنید با امام عصر ، براستی امام ما تنهاست😭😭 از اهل خویش/اللهم عجل لولیک الفرج بحق آبله های پای رقیه علیها سلام، بحق گریه های پنهانی بی بی جانم رباب علیها سلام