2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوکیم ارهههه مشکلم تو درس خوندنه مثلا میخواستم بخونم وسواس میگرفتم یا یهو استرس بهم حمله میکرد انگار ...

تمومش کردم ،، اگه به پسری فکر میکنی نکن: یکم ابقند بخور ولو کم من هواسم هست اونم دفع میکنم

اوکیم ارهههه مشکلم تو درس خوندنه مثلا میخواستم بخونم وسواس میگرفتم یا یهو استرس بهم حمله میکرد انگار ...

خدا رو شکر که خوب شدی ، نگات که کردم خیلی دانایی ،،افرین 

از عقلت کمک بگیر و هوش زیادت

خدا رو شکر که خوب شدی ، نگات که کردم خیلی دانایی ،،افرین از عقلت کمک بگیر و هوش زیادت

عزیزم فقط بهم میگی رتبم رو که دیدی دو رقمیه ؟ یا نه بیشتره ؟ من میخوام بعدا با این رتبه برم سرکار باید خوب باشه ایشالله مادرم خوشحال شه سه ساله دارم امتحان میدم دق کرد مادرم برام دعا کن ابجی دستت درد نکنه  

اگه درست دیده باشم دختر زیبایی هستی،،، دوست من من هر کاری باید میکردم کردم

و تو هم قبولی فقط با خیال راحت بخون 

گاهی بعضی پیاماتون نمیاد..نگران هیچی نباش

من حتی نیتتم دیدم افرین که بفکر کمک به عزیزانتی..امام رضا ضامن موفقیت توست

تمومش کردم ،، اگه به پسری فکر میکنی نکن: یکم ابقند بخور ولو کم من هواسم هست اونم دفع میکنم

خیلی ازت ممنونم عزیزم اینقدر بی چشم داشت بهم خوبی کردی رتبه ها اومد بهت میگم و تگت میکنم یه دنیا ازت ممنونم 

اگه درست دیده باشم دختر زیبایی هستی،،، دوست من من هر کاری باید میکردم کردمو تو هم قبولی فقط با خیال ...

اره نسبتا میشه گفت زیبا هستم چشم رنگی و موهای فرفری دارم بازم ازت ممنونم بهم لطف کردی 

عزیزم فقط بهم میگی رتبم رو که دیدی دو رقمیه ؟ یا نه بیشتره ؟ من میخوام بعدا با این رتبه برم سرکار با ...

اره رتبه تو پایین بود مثل ۲۵ ، باید خیلی درسخون باشی

فقط این فکر و خیال الکی دور کن

کمی بیسکویت و چایی کنار درست عالیه🌹🌹

اره نسبتا میشه گفت زیبا هستم چشم رنگی و موهای فرفری دارم بازم ازت ممنونم بهم لطف کردی

اینا رو میگم که محکم باشی ، من به همت مولایم ملکوت عالم را میبینم..تو روح بالایی داری..منم دعا کن،،،یاعلی