2777
2789
سلام عزیزم خوبی سه تا از حدسیاتت درست بودهمیشه اینم بگی که ما داریم از این خونه میریم می خوایم بدیم ...

ماه دوم تابستان

زوج جوانی با فرزند کم

ماشین انها سفید

مرد عینکی..در خونه شما دیدم نمیدونم چرا پارک یا محوطه بزرگی نزدیک ملکتونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب گفتم زمان نومزدیم کی هست گفتین اگه پوستتون سفیده کمتر از 6ماه ولی من گندمی ام الان کی نومزد میشم ...

همونه روشن..حروف مرد م د ی ، مهدی ، مجید ،،، هواست باشه تحقیق کن رفیق باز نباشه..یاعلی مدد

ماه دوم تابستانزوج جوانی با فرزند کمماشین انها سفیدمرد عینکی..در خونه شما دیدم نمیدونم چرا پارک یا م ...

عزیزم میشه برا منم بگی لطفا عزیزم من هنوز میتونم به اون رتبه ای که میخوام برسم یا  دیر شده دیگه هدفمو بیارم پایین تر ؟  هی حس میکنم نمیرسم و  هی حساب کتاب الکی میکنم وقتم کمه تورو خدا هر چی حس میکنی بم بگو رتبه من بهتر میشه یا دنیا ؟ میرسم قسمت های حیاتی منابعمو تموم کنم ؟ 

عزیزم میشه برا منم بگی لطفا عزیزم من هنوز میتونم به اون رتبه ای که میخوام برسم یا دیر شده دیگه هدفم ...

این ذکر و یک بار بگو و با خیال اسوده بخون درست و ماشالله بلدی ، اینا چیه میگی،،،یا مُحْسِنُ قَدْ اَتاکَ الْمُسیء…فقط یک بارم بگی کافیه

این ذکر و یک بار بگو و با خیال اسوده بخون درست و ماشالله بلدی ، اینا چیه میگی،،،یا مُحْسِنُ قَدْ اَت ...

دیر شروع کردم هدفم بزرگه اینده کاریم به این رتبه بستگی داره ممنونم ازت عزیزم 

دیر شروع کردم هدفم بزرگه اینده کاریم به این رتبه بستگی داره ممنونم ازت عزیزم

این ذکر مربوط به امام مجتبی هست الان بهم نشون دادن ، حالا خود دانی،، شک و ریب دشمنه تو هست،، دختری دانا ولی استرسی ، چرا اخه،،،قوی باش

اگه حال نداری بخواب من برات میزنممن رتبه توام دیدم فقط بخون نمیدونم چرا نمیگیری ۲ و ۵ ام دیدملطفن گو ...

عزیزم متوجه حرفاتون نمیشم بله هدفی که دارم توش دو داره فقط چی رو برام میزنین ؟ دعایی هست بگین خودم میخونم  اکه منظورتون همون ذکری که گفتینه خوندم  

این ذکر مربوط به امام مجتبی هست الان بهم نشون دادن ، حالا خود دانی،، شک و ریب دشمنه تو هست،، دختری د ...

استرس پدرم رو دراورده سعی میکنم کنترلش کنم ولی نمیتونم هی فکر و خیال الکی 

عزیزم متوجه حرفاتون نمیشم بله هدفی که دارم توش دو داره فقط چی رو برام میزنین ؟ دعایی هست بگین خودم م ...

شما کاری تداشته باش: من هر چی گفتم بکن این و یک بار بخون وایییی از دستت :

یا مُحْسِنُ قَدْ اَتاکَ الْمُسیء…👉👉👉👉