2777
2789
این چیه گلم دیگه من که سوالم این نبود

توقع داری ماه تولدش و بگم

یا خیلی دلت خوشه

یا من و کسی میدونی نه! من یه بنده خدام

فعلن برای تو مسیر محیا نیست

حداقل ۶ ماه /انگار نقل و انتقالی دارید در خانواده کاری یا منزل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اون دختره ( دختره بهش خیانت کرد)کجا اشنا شده بود؟ دختره چه شکلی بود؟ اسم دختره چییود؟

توضوح اضافه نمیدم

دختر قدش در حدود ۱۶۰ تا ۱۶۵

مانتویی اهل مدرسه یا دانشگاهه

و این زبون ریخته براش عین تو

خب پس با اطمینان ام نگو‌. من خودمم می‌دونم آدمش نیستم که برم باهاش فقط حسی خواستم بدونم که اونم😁😂

میدونه چیه خیلی از آدمها بوی ادکلن میدن، و خیلی ها بوی خدا/دومی ها مهربونن و ....! ولی اولی ها فکر می‌کنند زرنگن

خوب پیام میده،ولی شخص و من نمی‌پسندمدلیل نپرس

محل کار کراش رو پیدا کردم به بهانه ی میرم اونجا احتمالش هست بهم علاقه. پیدا کنه؟من رو ببینه یادش میاد

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
توقع داری ماه تولدش و بگمیا خیلی دلت خوشهیا من و کسی میدونی نه! من یه بنده خدامفعلن برای تو مسیر محی ...

عزیزم من فقط اینو پرسیدم همین مگه چی گفتم 

مشخصات شخصی که دوستش دارم؟

ماه تولدش؟

کی میبینمش؟

باهاش ازدواج میکنم؟وحسش بهم چیه همین

عزیزم من فقط اینو پرسیدم همین مگه چی گفتم مشخصات شخصی که دوستش دارم؟ماه تولدش؟کی میبینمش؟باهاش ازدوا ...

من ف ال تارو ت ک نمیگیرم/اسم س داره و قد بلند

زرنگه و تو نمیتونه حرف راست و دروغش و بفهمی البته عاشقش میشی و اونم خوب بلده این کارو ، شیک پوشه و خوشگل

س شبیه سعید

تولدش ۶ ماه دوم سال

بیشتر ست میکنه لباسهاشو و ریشم نداشت...