2777
2789
لذت بردم از آیدی تو ،افرین واقعا افرین چ مطالبی🥰❤️🌹

😘😘ممنونم که خوندین

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب درست بود؟

ان شاءالله که درسته😁😅ان شاءالله هرچی خیره

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

خوب میشه حالت..ولی خودت باید بخودت کمک کنی زمان و از دست نده

عزیزم سلام نماز روزت قبول باشه 

بله واقعا درست میگین اما خب من متاسفانه ایمان و ارادم ضعیفه😔

میشه لطف کنین یه سوالم جواب بدین؟

تو طالع من شخصی رو میبینین بیاد واسه آشتی یا نه؟

🌹🌹🫶💚

درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد

عزیزم سلام نماز روزت قبول باشه بله واقعا درست میگین اما خب من متاسفانه ایمان و ارادم ضعیفه😔میشه لطف ...

اگه اون با مادر تنها زندگی میکنه

.انسان خوبیه

یا اگه خودش زن مسنی هست،حقیقت مادری بیمار دیدم،اینا رو خوب بخون و بخاطر بسپار،هر چی ببینم میگم ولی فعلن گرفتاری دارد

عزیزم تو رو خدا جوابمو بده یه مشکلی دارم کی حل میشه لطفا بگو

ازدواج؟

خرید خانه؟

سفر به مریخ؟

آشتی با همسر؟

خرید طلا یا ماشین؟

دوست من انقدر هم محافظه کار نباش

مشکلت و بگو تا بگم..من بین این همه کدوم و بگم