2777
2789
اگر درست خونده باشماز رفتار پدر ناراحتی/و اگر درست ببینملاغر و گویا کمی غوز دارد گردنشلباس تیره بر ت ...

لطفا خصوصیات یا یه چیزی از من رو هم میگی؟ 

و اینکه اون آدم چه فکری داره دربارم؟ چه حسی بهم داره؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درمورد زندگیم چی حس می‌کنی

بطور ساده

خانه ای جمع و جور داری و دلی بی کینه، ولی! غمی نهفته در دل که چون خوره می‌خورد تو را ، دختری شاد میبینمت که از همه حرفهایت را پنهان میکنی

قدی بلند داری و آبرسانی پر،هیکلم لاغر/مبنای کلی زندگیت تا دو ماه دیگه اوایل اردیبهشت تغییر خواهد کرد

لطفا خصوصیات یا یه چیزی از من رو هم میگی؟ و اینکه اون آدم چه فکری داره دربارم؟ چه حسی بهم داره؟

قد میانه داری. و سر زبون دار

زرنگ و دانا/اون شخص هم حس عاطفی نداره

هر دو شما یه جورید، در کل در آخر تو پشیمان میشوی شاید اتفاقی نیوفته و خطایی نکنی ولی وقتت و الکی هدر دادی..منو دعا کن و یک صلوات هدیه به تمام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف هدیه کنید

شیک پوش لباس کوتاه و شلوار لی!یه جورایی شیطون صورت کشیدهو اهل هنر و موسیقی و گشت و گزار ! علاقه زیاد ...

از منم بگو

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

از منم بگو

نمیدونم اهل کجایی،ولی آفتاب به سفره غذایت می تابد

ک نمایان از ابن هست با نور آشنایی و آرامش به تو می دهد

از خانواده فرهنگی یا اداری هستی، خودت هم باید مرتب باشی/تغیرات عمده در ماه تیر برات تا مرداد دیدم

جابه جایی خونه هم میشه..یاعلی مدد

بطور سادهخانه ای جمع و جور داری و دلی بی کینه، ولی! غمی نهفته در دل که چون خوره می‌خورد تو را ، دختر ...

کی زندگیم خوب میشه 

تقاص پس میدن ظلم هایی که در حقم میکنند 

چه غریب ماندی ای دل🖤

بطور سادهخانه ای جمع و جور داری و دلی بی کینه، ولی! غمی نهفته در دل که چون خوره می‌خورد تو را ، دختر ...

یعنی چه تغییری چطوری میشه تا دوماه دیگه زندگیم

چه غریب ماندی ای دل🖤

سلام عزیزم درباره من و سال جدید زندگیم چی حس میکنیاسمم زهراست

زهرا کنارت دو دوست دیدم. با هم از خیابان گذشتید

نشان از مسیر خوبی دارد ، خودت زندگی آرام دوست داری چون رفتن سینما و تفرج و پارک/با چند نفر آشنا شدی و خوب نبودن

به لطف خدا از آفتاب عیت روز اول نشاطی تمام وجودت را میگیرد، تنها یادت باشد ک بکسی چیزی نگویی علایقت را می‌شود باران نامید

چون تکرار آنها را دوست داری

من نیز تو را در باران دیدم با چتری زیبا

نمیدونم اهل کجایی،ولی آفتاب به سفره غذایت می تابدک نمایان از ابن هست با نور آشنایی و آرامش به تو می ...

ممنونم که جواب دادی✨❤️

این تغییرات خوشاینده؟

یچیز دیگه بنظرت بهم پیام میده؟ آدم خوبیه؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز