2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا منم میگی حس م رو؟و اینکه برمیگرده؟

بزودی تمام مشکلاتت حل میشه

دوست من اگر من حرفی یا سخنی گفتم العیاذبالله ادعایی ندارم

حقیقت منو خسته کردن..تاریخ تولد

رنگ لباس و...

در پناه امام زمان باشی..و یک صلوات هدیه به وجود نازنینش کن

که اگه نیم نگاهی به همه ما کند ولی عصر آقا جان

مشکلاتمون حله..یامهدی

ببخشتش..همیناین باعث بستگی خودشه.بعد یک ماه ببینه چی میشهیک ماه بعد از بخشیدن از ۱۵ روز به بعد نتایج ...

بنظرت بعد بخشیدنش 

زندگیش خوب میشه ؟؟!

مامان من چی همش گردن درد داره و کمر درد 🥲

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

ن..ولی دعا میکنم براتدر پناه خدا باشی

مممنونم عزیز❤️

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

فهلن ک سر درگمی.گیج گیج انگار گوشیت صوت بکشه،یا تو یه پارک دیده باشی دعوا میکنن کنار ایستاده باشیخان ...

سردر گم که هستم اما نه به این شدت...اما شاید گاهی اینجوری بشم بخاطر دمدمی مزاج بودنم

درمورد خانواده هم نه واقعا اینطوری نیست تنها دلخوشیمن.

دیگه چی حس میکنید

کی همه چیز درست میشه کی از این سردرگمی درمیام

آسمون سنگی شده.خدا انگار خوابیده.انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده💔

حقیمت مدتی تدبر در آیات قرآن کنید..بهتره تا حرفه‌ای من

شما جواب همه رو میدین اما جواب من رو نه 

خوب اگه نمیخواین جواب بدین بگین جواب نمیدم دیگه من اینقدر منتظرتون نمونم 

از صفحات اول تاپیک تا الان دارم سوال میپرسم  به جای اینکه جوابمو بدین فقط میگین عبادت کن قران بخون به امام زمان رو بیار و ...

.

سردر گم که هستم اما نه به این شدت...اما شاید گاهی اینجوری بشم بخاطر دمدمی مزاج بودنمدرمورد خانواده ه ...

ففلن جامعه سر درگم هست، همه جوان‌ها توقع های زیادی دارند که اگر بر تمام آنها هم برسند باز آرامش خاطر ندارند،دوست من ما باید بفهمیم آرامش در کنار عزیزان و سلامتی روح و جسم هست ، سلامتی روح هم اینه با افراد درست رفت و آمد کنی زود با کسی دوست نشی و ...

شما ورزش بهت توصیه میکنم پیاده روی و اگر وزنت کمه دویدن تایم کوتاه و استخر و برید،،،آرامش تا ۶ ماه بهت بر میگرده و تغییر رویه زندگی و تغییر دکوراسیون خونه فرا موش نشه

ففلن جامعه سر درگم هست، همه جوان‌ها توقع های زیادی دارند که اگر بر تمام آنها هم برسند باز آرامش خاطر ...

سلام میشه بگین اون فکری که ذهنمو مشغول کرده بزودی محقق میشه؟ جابجایی خونمون کی اتفاق میفته؟ 

خب چی بگم بزرگوار سوالاتت زیاد بوده حنمن

عزیزم حست به بابام چیه خیلی ناکس و بشرف آشغال 

حالا با بچه دوساله رفتار ندارد از خونه میزنی بیرون 

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

عزیزم حست به بابام چیه خیلی ناکس و بشرف آشغال حالا با بچه دوساله رفتار ندارد از خونه میزنی بیرون

اگر درست خونده باشم

از رفتار پدر ناراحتی/و اگر درست ببینم

لاغر و گویا کمی غوز دارد گردنش

لباس تیره بر تنش دیدم

به همت مولایم تا ۲۷ روز دیگه یه درس خوب میگیره..ولی تو دلت نسوزه

بعد دو سه ماهی درگیره و خوب میشه،یعنی زبانش را می‌بندند البته بلطف پروردگار تو هم صبر کن و بی ادبی نکنی یه موقع..احترام پدر واجب هست