۹۸۹۷ مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1638 عنوان حس ششممی | مشاهده متن کامل بحث + 24745 بازدید | 3485 پست امم هرچی حس میکنی پلیززز بگو پروانه🦋🥺 1403/11/24 | 04:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2041 سلام نرفتم عزیزم الهی امام رضا موقع جان دادنت بطلانی بیاد! البته بعد از عمر پر برکتمنم دعا کن
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2041 اره گفتین دو هفته دیگه مهمون داریم یا حداقل هفته آینده منو معرفی میکنن؟؟! از دست تو..یکم صبر کن
zire_asemone_khoda عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3871 از دست تو..یکم صبر کن باش فقط دعام کن من با ازدواجم صاحب یه دوست پر محبت و الهی بشم دعام کنید 🥺🤲🏻❤️خیییییلییییی تنهاااااام I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2041 من با کی ازدواج میکنم م ر ز شبیه مرتضییا رضا البته اگه دختر باشی..و اینکه بدونشوهرت عشق ماشینه به ماشینش میرسه خیلی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 الهی امام رضا موقع جان دادنت بطلانی بیاد! البته بعد از عمر پر برکتمنم دعا کن اگه لایق باشم حتما التماس دعا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2041 باش فقط دعام کن من با ازدواجم صاحب یه دوست پر محبت و الهی بشم دعام کنید 🥺🤲🏻❤️خیییییلییییی تنهاااا ... منم تنهام...خیلی ساله...تازه الان شامم خوردم
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2041 اگه لایق باشم حتما التماس دعا یاعلی..امام رمانیه نیم نگاه کنه به همه ایرانهمه مردم کارشون ردیفه...کاش خوب بودیم
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2041 میشه درمرود منم حدس بزنید رآه رفتنت عجیب استگویی در شهری پر از خانه های تاریخی تو را میبینمکه گاهی برای عبور از دالانهای خم می شویرنگ پوستت تیره و قد میانهمیخندی تا کسی نداند راز درونتشخصی نزدیک ب تو هست صاحب جود و احسان
آروشا_r عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 12812 رآه رفتنت عجیب استگویی در شهری پر از خانه های تاریخی تو را میبینمکه گاهی برای عبور از دالانهای خم ... مرسی عزیزم😘🩷 🍓
aazadraha عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 13026 رآه رفتنت عجیب استگویی در شهری پر از خانه های تاریخی تو را میبینمکه گاهی برای عبور از دالانهای خم ... نیشه بگی اونی گ خودم ازش جدا شدم واقعا دوستم داشت ؟ چ حسی داشت ؟هنوزم بهم فکر میکنه. ؟
zire_asemone_khoda عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3871 منم تنهام...خیلی ساله...تازه الان شامم خوردم چرا تنها ؟همسر ندارین ؟!چندسالتونه ؟! البته جسارت نباشه I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺
baran1385 عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 495 یاعلی..امام رمانیه نیم نگاه کنه به همه ایرانهمه مردم کارشون ردیفه...کاش خوب بودیم منم میگیمنو شناخته و نمیگه؟ کوردم نماد جرعت🦁 #لطفا مذهبی های عزیز رو من ریپ نزنن
arcy عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 6185 در حال برسی هستیحد اقل اگر ارتباط داریدو روز پیام نده/ولی جریان قبرستون چیه اونجا دیدیش؟اینو نشونم د ... مرسی گلم ن قبرستون ندیدم ولی اون خیلی آدم معنوی و عجیبی هست انگار زیاد تو این دنیا نیست آخ اتفاقا زیاد پیام میدم بش ولی مشکلی نداره میگه خوشحال میشم