2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دست تو..یکم صبر کن

باش 

فقط دعام کن من با ازدواجم صاحب یه دوست پر محبت و الهی بشم 

دعام کنید 🥺🤲🏻❤️خیییییلییییی تنهاااااام 

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

الهی امام رضا موقع جان دادنت بطلانی بیاد! البته بعد از عمر پر برکتمنم دعا کن

اگه لایق باشم حتما 

التماس دعا

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

میشه درمرود منم حدس بزنید

رآه رفتنت عجیب است

گویی در شهری پر از خانه های تاریخی تو را می‌بینم

که گاهی برای عبور از دالان‌های خم می شوی

رنگ پوستت تیره و قد میانه

میخندی تا کسی نداند راز درونت

شخصی نزدیک ب تو هست 

صاحب جود و احسان

رآه رفتنت عجیب استگویی در شهری پر از خانه های تاریخی تو را می‌بینمکه گاهی برای عبور از دالان‌های خم ...

نیشه بگی اونی گ خودم ازش جدا شدم واقعا دوستم داشت ؟ چ حسی داشت ؟هنوزم بهم فکر میکنه. ؟

در حال برسی هستیحد اقل اگر ارتباط داریدو روز پیام نده/ولی جریان قبرستون چیه اونجا دیدیش؟اینو نشونم د ...

مرسی گلم ن قبرستون ندیدم ولی اون خیلی آدم معنوی و عجیبی هست انگار زیاد تو این دنیا نیست آخ اتفاقا زیاد پیام میدم بش ولی مشکلی نداره میگه خوشحال میشم

2827
2791
2779
2792