2777
2789
اونی ک گفتی م ح د یه شخص تنوع طلبیه ازم خوشش میاد ولی با بقیه هم حرف میژنه ،من بهش علاقه دارم ممکنه ...

خواستم بدونی که میبینمش اگه‌واقعا دوست داره باهاش شرط کن

ک دل نازکی و به نظرم ازت دوره

یکم تحقیقم بکن ..

اگه خانواده هم نظر خوب دادن اوکی هست

خواستم بدونی که میبینمش اگه‌واقعا دوست داره باهاش شرط کنک دل نازکی و به نظرم ازت دورهیکم تحقیقم بکن ...

ن منظورم در حد دوستی هست .

من نمیدونم دوستم داره یا ن 🙂اصلا حسی داره یا ن 

شاید فقط سرگرمی باشم براش 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مدارک و جمع کن و برو البته اول بفکر درمان باشاحتمالن ضعیف شده موهاتو من میبینم فکرت مشغول و غم داریخ ...

اره فکرم مشغول آینده اس 

مشغول اینه چجور انسان باکمالی بشم چجور نمازامو عالی بخونم چجور با تقوا باشم اصلااا فکرم آزاد نیست 

اره تنش فکریم دارم من 😔

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

اره فکرم مشغول آینده اس مشغول اینه چجور انسان باکمالی بشم چجور نمازامو عالی بخونم چجور با تقوا باشم ...

تمام ما امت مرحوم هستیم(بهمن مولایم چشم هایم را می بندم و عالم را نظاره میکنم! انسان‌هایی که می دانند شاید لحظه ای بعد نباشند و چه بی رحمانه کنار هم راه می روند(

دوست بزرگوار

بدان و اگه باش باطن ثواب و یا همان امری که خیر العمل نام دارد

محبت زهراست.

ارواح را سالها قبل از آنکه گل خلق شود و آدمی ابوالبشر شود خداوند خلق کرد و بودیعه در تن تمام آفریدگان گذاشت..

مولای عالم نظر لطف خویش را شامل حال ما کرد و طوق محبتش بر گردن ما انداخت.

بندگی زیباست ولی جایی که در تشهد نماز اقرار بر بندگی شخص اول عالم جناب خاتم النبیین محمد مصطفی صلی الله و علیه و آله داریم ..

این سخن بیهوده است.

دوست دار امی عالم را دوست بدار اگرچه دشمن و قاتل فرزند تو باشد!

و دشمنش را دشمن بدار اگرچه دوست و فرزندت باشد.

براستی تمام دین محبت و دشمنی هست

هر روز عاشورا بخوان و جانب امامت باش

اگر خلایق به راست و چپ رفتن تو صدا بزن اباصالح..چون مثل امام کمثل کعبه

ما باید بیش کعبه برویم نه امام..در آخر بنیت فرج آن ولی نعمت همه ما یک صلوات بفرست و هدیه کن به آقا.. 

2827
2791
2779
2792