2777
2789
درستهو بزرگتره انگار دانشگاهت دو دلیولی میری اونجاو خیلی هواست باشه با کسی دوست نشو..شیطنت بی شیطنت

اونو دیگه نمیدونم فقط حدس زدم

دوست؟ نه بابا حتی یدونه دوستم ندارم💔حتی دختر

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم لیلا داریم دخترخالمه شوهرداری میشه واضح بگین خیانت میبیند

شوهرت از زن هیکلی خوشش میاد؟!

اگه اره خودشه

بعدم تو که ته دلت میخواهی بسازی!

چرا حال خودت و خراب کنی

هرکی به کسی ژلم کنه عقوبت پس میده

ولیدمن خاک میریزم تو بازیشون..تو تماشا کن

تا یک هفته صبر کن

شوهرت و غمگین میبینی

اون میره برا همیشه

اره میدونم ولی راه حلش چیه پس ازدواج کنم؟ برای خواستگاری اومدنش معرفی کردنش به بابام مشکل دارم

تو نگی اصلا..خودشون زنگ بزنن و فقط با پدرت اول حرف بزنن بزرگتراش

بابا اخلاق خاصی داره..خراب نکنی

توام عادی باش

بعد میپرسه ازن بگو پسر خوبی بوده

و باید تحقیقم کرد

منم ازش بدم نمیاد

لااقل این نقش و بازی کن

هواست باشه ..در پناه خدا باشیمن انتقالی و دیدم فقط درس بخون

چشم آبجی دعا کن برام🩵🌸

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
شوهرت از زن هیکلی خوشش میاد؟!اگه اره خودشهبعدم تو که ته دلت میخواهی بسازی!چرا حال خودت و خراب کنیهرک ...

ولله پیش من زیاد خودشولونمیده اگه خیانت میکنه به زمین گرم بشینه چون همه جوره باهاش ساختم خیلی گلی عزیزم من خودم هم هیکلی هستم وقدبلند

حالا اگه نشد هم ببخشید چون قبول میشی گفتم زمانش و نمیدونم باید دو ماه دیگه باشهکی هست

اختیار داری حدسه دیگه انشالله درست باشه😊

گفتن تا آخر ماه جوابش میاد یه موقع هم دیدی اوایل اسفند

سری اول رد شدم الان تو تکمیل ظرفیت منتظرم ببینم قبول میشم 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
تو نگی اصلا..خودشون زنگ بزنن و فقط با پدرت اول حرف بزنن بزرگتراشبابا اخلاق خاصی داره..خراب نکنیتوام ...

معمولا زنگ مادرا اول به هم زنگ میزنن 

من بگم به بابام اول زنگ بزنن؟ 

بابای پسره اول زنگ بزنه به بابام  اره؟

باشه من میگم پسر خوبی بوده توی دانشگاه منم ازش بدم نمیاد ولی باید تحقیق کرد  

بعد اگه پرسید شماره منو از کجا اوردن بهم زنگ زدن چی بگم؟ 

بعد بنظرت حل میشه خوب پیش بره؟  

اگر که بابام اذیت کرد سر این ماجرا چیکار کنم؟ نمیتونم هیچجوره عشقمو از دست بدم  

ولله پیش من زیاد خودشولونمیده اگه خیانت میکنه به زمین گرم بشینه چون همه جوره باهاش ساختم خیلی گلی عز ...

اگه رستوران میبرمت خودتی 

ولی کلا یه غمی داره

بهش سرکوفت نزن

سرش و به دیوار دیدم نمیدونم چرا

لطفن مراقبش باش!

برای زن تنها هزار جوره دام هست!

همینکه مرد داری کافیه/الان همه آقایون شیطونی